Klasika: Katere filme ste gledali? II

Status
Tema ni odprta za nadaljno razpravo.

rawr

PDA maher
19. jan 2012
6.188
1
38
Ti maš slabo presojo
wink-1.gif
Ocena na imdb pove dovolj. Ne vem, kaj si mislo da gledaš?! Dramo , posneto po resničnih dogodkih?

Blitz (2011)

6/10

Lord Baelish!Samo ga nisem prepoznal sprva.

rawr

PDA maher
19. jan 2012
6.188
1
38
Pošteno napisano.
smile-1.gif
Jaz pa se ne spomnim, da bi gledal kaj v tem stilu.Predvsem me je zmotla tvoja ocena, zato sem se tut oglaso.

disc

Guru
4. feb 2011
2.432
549
113
Jaz dam tudi z lahkoto Lars and the real girl oceno 8/10. Super film, priporočam raznim g33kom :D

Sem pa gledu Parado, pa se mi ni zdela nič kaj posebnega. Ker semr avno dobre volje mu dam 7/10
smile-1.gif

Anamarija

Pripravnik
23. jul 2007
799
0
16
38
Drama, drama, drama. 7th Heaven momenti (počasna in nežna glasba ob pogovorih, manjkalo je občinstvo, ki bi vzdihovalo ohhhhhhh in ahhhhhhh), ''globoki'' pogovori, babe z nerazumljivimi užaljenimi reakcijami, čakanje od ene (upaš da) posrečene fore do druge, samo kaj, ko so premori večinoma predolgi.

Mogoče malo prestroga ocena, ampak mi je bilo vmes prevečkrat nerodno in se nisem ravno počutila, kot da gledam komedijo. Bolj comedy, drama, romance
grin1.gif

X3m

Pripravnik
3. jan 2012
283
0
16
SLO
The Girl Next Door

Kot celota 8 / 10.

iz psihološkega vidika pa vsekakor 10 / 10

V glavnem, film, ki ni primeren za vsakogar. Posnet po resničnih dogodkih, na trenutke mučen. Iz tega filma bi se še kak nacist lahko kaj naučil (mišljeno zelo sarkastično).

SouthPark

Jas da nea vem?! Ka te je...
5. sep 2007
24.570
5
38
Klobukarjev dol
American Reunion 8/10 - po dolgem času poštena komedija! Je pa res, da se toliko navezuje na (predvsem) prvi del, da če je kdo že pozabil kaj se je tam dogajalo, bo mu film čuden.

Status
Tema ni odprta za nadaljno razpravo.