Klasika: Katere filme ste gledali? II

Status
Tema ni odprta za nadaljno razpravo.

blazrib

Zelenc'
2. feb 2010
5
0
1
Imaginarium of Doctor Parnassus (Terry Gilliam's film)

8/10 - zmeden, odbit, všečen... kakor komu

doctorz

Guru
7. sep 2007
7.921
650
113
pred racunalnikom
Citat:
Uporabnik jtfc pravi:
Hachiko: A Dog's Story

They make me cry...
jezen.gif

10

Hahahaha moram ga pogledat
smile-1.gif
)

kajn

Guru
5. okt 2007
2.783
1.614
113
Iskajoč brata
Sem našel torbico starih CD-jev
cheer.gif

Pogledal Color of money 7/10

Scorsezijev film, za vse tiste, ki niso pregledali prvih par let POPTV-ja, super film. Tom Cruise v stranski vlogi, kjer igra toliko visoko osebo, kolikor v resnici je.
tongue-1.gif
Boljša igra je pa Paula Newmana, ki igra eno (zame) boljših vlog v starih letih.
Res odlicno posnet film, z odlično prikazani motivi pri človeku

Jeri

Fizikalc
2. sep 2007
584
172
43
40
Crash 8.5/10, zanimiv, drugačen. Zgodbe se prepletajo... Sama presenečenja.

DrM007

700. registrirani uporabnik
1. sep 2007
2.450
1
38
43
Krain
The Men Who Stare At Goats 6/10
Vsebuje zabavne elemente, ki pa jih je premalo, da bi filmu lahko rekli komedija. Gledal v kinu in oba sva doživela napad zehanja. Celotna zgodba je bla pa res - wtf... Brez zvezdniške zasedbe (Clooney, Bridges, Spacey) bi bila ocena še nižja.

Up In The Air 8/10
Veliko boljša predstava Clooneya kot v zgoraj omenjenem filmu. Tudi zgodba je manj za lase privlečena, ni dolgočasnih trenutkov, po koncu filma pa se gledalec lahko kar malo zamisli...

500 Days of Summer 7/10
Soliden film, skakanje po časovni premici mu da določeno stopnjo ljubkosti, vendar niti približno ne doseže efekta filma Memento ali pa nadaljevanke Damages. Daleč najbolj markanten film Josepha Gordon-Levitta (Tommy iz Third Rock From The Sun). Hecno, da mu je tudi v tem filmu ime Tom. Ha.

Couples Retreat 5/10
Če sem se pri Kozah vsaj nekajkrat pošteno nasmejal, me ta romantična komedija(?) ni prav nič ganila. Zgodba predvidljiva od začetka do konca, dokaj bleda igra vseh glavnih igralcev, piko na i da stereotipen debel črnec. Kristin Davis vse bolj dobiva sindrom Jennifer Aniston, ki v vseh vlogah igra tako ali drugačno verzijo Rachel iz Prijateljev, le da bo Davisova večno Charlotte iz Sex And The City...

It's Complicated 7/10
Šarmantna igra vedno odlične Streepove, markanten Baldwin in rahlo premalo izrazit Steve Martin. In-o-bog kok mi je šla na živce vloga Lake Bell... V skladu z naslovom gre za komplicirano situacijo. Ni tipičen ljubezenski trikotnik, saj nastopata bivša zakonca, novi partnerji, otroci... Tudi konec ni bil posebej dramatičen.

Ja... zame netipičen izbor filmov ta teden... od vseh bom verjetno Up In The Air šel še enkrat gledat v kino, ostale bom hitro pozabil.

EDIT: Dodajam še opis za:

All About Steve 6/10:
Ko gre za filme s Sandro Bullock že pred ogledom dobim pikice, medtem ko Thomasa Hadena Churcha sploh ne prebavljam. Toda tokrat sta dva minusa dala plus ali pa je Bradley Cooper vnesel ravno dovolj pozitivne karme, da se mi je film zdel vreden ogleda. Bolj kot psihotična sestavljalka križank in njena obsedenost s kamermanom se mi je zdel zanimiv satiričen pogled na sodobno TV novičarstvo in boj za senzacionalizem. Vseeno je preveč za pričakovati, da bi si želel film še kdaj pogledati.

Nazadnje urejeno:

decva

Pripravnik
5. sep 2007
462
0
16
Citat:
Uporabnik turbobitch pravi:
Sherlock Holmes 9/10
jaz sem pa preveč pričakovala, dam 7/10

Up in the air 8,5/10
The blinde side 8,5/10
Love happens- nisem mogla sploh do konca gledat 2/10

turbobitch

Lesna Goba
5. dec 2007
23.043
1.263
113
42
Jst pa nisem vedel kaj pričakovat in sem bil zadovoljen. Definitvno najboljši Sherlock dozdaj. Nekak mi je isto kot pri Bondu.

garner

Deliverance banjo boy
19. nov 2009
547
0
16
Zahod
Na PC jih mam preko 100 shranjenih pa niti enga nisem pogledal v 2-3 tednih, v tej zimi samo 3....gledam po tv-ju tiste popularne, kot so smrtonosno orožje, policijska ak....

doctorz

Guru
7. sep 2007
7.921
650
113
pred racunalnikom
K-PAX - 9/10 , dober film
smile-1.gif

SIVI KAMION CRVENE BOJE - 7/10 zanimiv pa malo smešen film
smile-1.gif

CRNI GRUJA I KAMEN MUDROSTI - 2/10 katastrofa od filma, 2 smešni fori, to je pa tudi vse. Ni vreden ogleda.

AVATAR 3D - 7/10 - dober film, malo predolg pa isto kot titanik recimo, ko ga prvič pogledaš je zakon, v drugo pa vprašanje, nebi ga še enkrat gledal. Efekti so pa nori. Sploh pa njihov planet v 3D pa kinu... uf, bi se kar preselil tja
smile-1.gif

BOY IN STRIPED PYJAMAS - 6/10 sicer dober film, ampak malo prekratek, vse se nekam prehitro dogaja, tako da ne "padeš" v zgodbo dovolj, tako da nakoncu filma ostaneš ravnodušen. Če bi bil film bolj globok bi se na koncu sigurno jokal
smile-1.gif

KillaKHAN

Guru
27. avg 2008
17.805
1.121
113
Hachiko: A dog's story - 8/10 - pol pa vidiš kaj se nahaja na drugi strani gaussove krivulje pasjega obnašanja (če so na eni strani baričevičevi zlorabljeni bullmastifi)

Status
Tema ni odprta za nadaljno razpravo.