Glede na tvoje prispevke, bi se o tem dalo diskutiratiTi si kreten, in to prve klase
Glede na tvoje prispevke, bi se o tem dalo diskutiratiTi si kreten, in to prve klase
Pristej se zraven, si ravno tam kot bizi in mirsiGlede na tvoje prispevke, bi se o tem dalo diskutirati
Ljubljanski župan Zoran Janković je podpisan pod predlog odloka, ki predvideva 160 evrov globe za posameznike, ki bi v ožjem središču mesta brez posebne dovolilnice vozili težka tovorna vozila, delovne stroje ali traktorje. S tem naj bi se ljubljanski župan odzval na težave mestnega prometa ob protestih kmetov, a je Janković danes zatrdil, da to ne bo veljalo za protestnike.
Ljubljanski župan Zoran Janković je na današnji redni novinarski konferenci dejal, da je protest drug primer. “Ko je organiziran in ga spremlja policija, lahko pride kdorkoli hoče,” je dejal. Odlok o urejanju prometa v Mestni občini Ljubljana bo sicer veljal za vse. “Ampak pravim, jaz ne vidim tukaj problem protestov in tudi z moje strani, če mislite, da bomo kot mestna občina dajali kazen za 500 traktorjev, se motite. Ne bomo,” je zagotovil.
Kje pa so slike? Dejansko me zaradi stroke zanima. Vem pa da hobas so kvalitetne cevi.Poglej slike cevi. Kako notri dajejo pa mi dol visi