Klan Janković

• Ustvarjalec teme Izbrisan uporabnik #9334
  • Začetni datum

B81

22. jul 2007
37.043
10.564
113
Ona misli da je nad kucanom, ne da nad donom ne bi bla, kaj je s tabo...

Matey

AlterZavarovalničar
6. sep 2007
33.788
15.852
113
Ljubljanski župan Zoran Janković je podpisan pod predlog odloka, ki predvideva 160 evrov globe za posameznike, ki bi v ožjem središču mesta brez posebne dovolilnice vozili težka tovorna vozila, delovne stroje ali traktorje. S tem naj bi se ljubljanski župan odzval na težave mestnega prometa ob protestih kmetov, a je Janković danes zatrdil, da to ne bo veljalo za protestnike.

Ljubljanski župan Zoran Janković je na današnji redni novinarski konferenci dejal, da je protest drug primer. “Ko je organiziran in ga spremlja policija, lahko pride kdorkoli hoče,” je dejal. Odlok o urejanju prometa v Mestni občini Ljubljana bo sicer veljal za vse. “Ampak pravim, jaz ne vidim tukaj problem protestov in tudi z moje strani, če mislite, da bomo kot mestna občina dajali kazen za 500 traktorjev, se motite. Ne bomo,” je zagotovil.

Zanimivo. Me prav zanima ali bo "mož beseda" ali pa bo to bolj "pernate sorte" obljuba...

alkoholik

RudolF
23. jul 2007
16.554
2.953
113
v lokalni ostariji

No, tole je pa čista laž :) cevi se lahko spajajo z pomočjo bagra. Pač nekako jih je treba skupaj staknit. Evo navodila proizvajalca:
Screenshot_20230518-201537.png

8888

mesija - Assassin's Creep
8. jul 2010
33.795
6.172
113
blizu močvirne prestolnice
Babič odgovarja

Kdo je govoril o vertikalnem spuščanju/polaganju cevi C0?

Tu je govora o tehniki stikanja, vtikanja ene cevi v prejšnjo oz. natikanja okoli prejšnje, kakršen je pač sistem.

Gre za to, kaj so počeli na drugem koncu cevi. Kakšne so posledice nestrokovnega početja.