kje v okolici ljubljane dobiti paleto peletov

ThorZEN

Fizikalc
18. avg 2007
2.304
32
48
Trenutno imajo ceno 3.30€/15kg vrečo, kar znese 220€/t, kar je OK za ta čas. Če je le cena ažurna. Pokličem tudi te
smile-1.gif

sandichamp

Fizikalc
10. avg 2007
480
32
28
Takrat so tudi imeli tako ceno -5% na količino ( 5 palet ). Prevoz je bil pa približno 100€.

LP Sandi

ThorZEN

Fizikalc
18. avg 2007
2.304
32
48
ksz... Pa kateri peleti so to, bi bilo dobro napisat, ponavadi piše na vrečki. Sam sem jih na koncu kupil v Živexu za 233/tono (brezplačna dostava), peleti so pa Cugmajster.

Kaj ti pomaga nizka cena, če potem prevoz plačaš 70-100 EUR, ali pa celo moraš sam po njih. Ali pa še kje nimajo viličarja in jih moraš ročno metat na prikolico...

NigelM

Pingvin
19. avg 2007
17.286
4
36
ena vas naprej od Jest-a
Aha, Forest pellet torej. Tiste, ki jih je dve sezoni nazaj prodajal Obi.
kar se tiče oglasa na bolhi - peleti niso ravno super kakovosti, so kar precej črni. Mala vsebnost pepela? V primerji s čim? V sezoni 2009/2010 sem skuril kakih 1200 kg pelet (še ne vseljen), nekaj Forest pelet, nekaj Profiles (Razdrto). S to pokurjeno količino pelet sem s pepelom napolnil eno vrečo za pelete in še malo.
Lani sem pokuril 5000 kg [uril=http://www.pellex.net/]tele[/url] pelete - količina pepela: za eno vrečo za pelete in pol.
V primerjavi s katerimi peleti, dajo vaši peleti "malo" pepela?

Kateri EU certifikat kakovosti? Ali se da prilepit kakšna slika?
Kaj pa DIN 51731 in Ö-norm M 7135?

yamahafazer

Fizikalc
15. mar 2010
1.599
68
48
Citat:
Uporabnik NigelM pravi:
Citat:
Uporabnik straus pravi:
Dobil prejšnji teden po 220 eur pri Peleti d.o.o. iz Postojne

Kadar napišeš takle prvi post, moraš obvezno še dopisati, da ne gre za reklamo.
grims-1.gif

Potem bi bilo po dobro, da napišeš še kak telefon, ker gugl nič ne najde
17758-icon_confused.gif

Vem da ma Profiles iz Razdrtega kvalitetne (če ne najkvalitetnejše pri nas) mislim da po 230 EUR/t, za Peleti doo pa prvič slišim
crazy1.gif

NigelM

Pingvin
19. avg 2007
17.286
4
36
ena vas naprej od Jest-a
No ja. Jaz pri Profilesu tudi slučajno več ne kupim in poznam še enega takega.
Morda sem (oz. sva) naletela na slabo saržo, vendar meni niso dvignili temperature na želeno (raztegovanje tlaka - kar pri Forest pelet ni bil problem), znancu so pa s težavo vžigali, nato pa ravno tako ni dosegal temperature. To se je dogajalo avgusta 2009 - pri tolikih ponudnikih bo trajala, da spet pridem do Profilesa - kar se pa tiče količine pepela sem pa že napisal.

or123

Zelenc'
9. jul 2013
1
0
1
V grosupljah prodajajo pelete oziroma v turjaku probal sem jih in sem zadovoljen hitreje zagrejejo pec kot od razdrtega sestave so iste in plamen je lepsi...kontaktna stevilka 040978657 ali pa email..rupnikkristjan@gmail.com
Na zalogi jih ima