Kje v LJ Sony-jevi fotoaparati

Primzi

Majstr
1. sep 2007
1.058
106
63
Kje v LJ imajo najvecjo izbiro in moznost primerjave in svetovanja pri Sonijevih fotoaparatih?

Primzi

Majstr
1. sep 2007
1.058
106
63
a je to v siski v pritljicju ene stolpnice? Nazadnje sem pri njih kupoval se v studentskih letih en hifi in tip ni imel pojma?

Kamele0N

YUGOslovanski mehanik Dmitri Mendeleev
23. jul 2008
41.993
5.631
113
ja sony acs je nasproti kina šiške na drugi strani celovške...kakšni so pa prodajalci pa pojma nimam

guardy

Guru
3. avg 2007
8.483
1.050
113
Obišči stran
Citat:
Uporabnik Primzi pravi:
a je to v siski v pritljicju ene stolpnice? Nazadnje sem pri njih kupoval se v studentskih letih en hifi in tip ni imel pojma?

Še zdaj nimajo ne vem kaj pojma. Vsaj ne o original dodatni opremi za fotiče...

Numy

Majstr
1. jan 2008
9.858
391
83
Jaz sem kupil tam dslr, kamero, 2 internetna radia (internetni del je crap, ampak to je sony kriv), še par stvar.. vsaj za kak popust sem se lahko zdilal. Da bi pa prodajalci kjerkoli razturali kar prodajajo, pa ne vem kje v sloveniji bi bilo to.

Primzi

Majstr
1. sep 2007
1.058
106
63
Kolk popusta pa se da zdilat - a vec kot pri Big-Bengu (tam takoj pade 5% ce kupis nad 1000 EUR, pa se podaljsano garancijo placajo)

P

SHARK1

Globus
3. okt 2012
3.643
2
36
Citat:
Uporabnik Primzi pravi:

Heh,ob tem kar si rekel,sem se zdajle spomnil,da sem enkrat kupoval Sony kamero,pa sem jih kontaktiral za ponudbo po mailu.
Prodajalec mi je na ponudbi skoraj vse napisal narobe,kar ene stvari dodal,ki jih nisem želel,in pozabil druge,ki so bile pogoj za nakup...da ne govorim o ceni,katastrofa...na koncu sem jo vzel preko druge spletne prodajalne,čeprav,če bi se prodajalec minimalno potrudil (recimo da bi me vsaj poklical in rekel da jo imajo na zalogi in naj se oglasim),bi jo šel takrat tja kupit,tudi če bi bila kak euro višja cena,ker se mi je potem že mudilo in sem jo nujno rabil...ampak pri takem odnosu ni šans da me vidijo tam
ne-ne-1.gif

DizzyReed

Shmoo
5. avg 2007
7.663
220
63
41
Ljubljana Moste
juretov.blog.siol.net
Citat:
Uporabnik Numy pravi:
Jaz sem kupil tam dslr, kamero, 2 internetna radia (internetni del je crap, ampak to je sony kriv), še par stvar.. vsaj za kak popust sem se lahko zdilal. Da bi pa prodajalci kjerkoli razturali kar prodajajo, pa ne vem kje v sloveniji bi bilo to.

v bistvu so redke izjeme - dokler je bil Sony Center v Cityparku, so tam razturali prodajalci, zdaj so to promotorji po Big Bangih. če imaš srečo in narajmaš na njih, ko so ravno tam, si ga zmagal, ker boš zvedel vse in še več (v bistvu to velja za promotorje tudi Nikona in Canona
wink-1.gif
).

v bistvu pa to velja za vse specializirane fotoštacune pri nas, vsaj te, s katerimi imam sam opravka - torej, Foto Format, Foto Grad, FotoShop.si in Beseničar.