Kje ste vstajniki ?

I

Izbrisan uporabnik #488

Tako je, radarja so bili pika na i in skrajni doseg lopovske združbe Kangler&Co.
Ded je šel preprosto daleč.

Nerazgledani in nepoučeni, ki nimajo pojma o razmerah v MOMu, mislijo in vidijo samo radarje kot problem.

Milijoni EUR pa so izpuhteli v firmah Kanglerjevih privržencev itd...

Samo v informacijo.

Tlakovanje trga je namesto 1mio stalo preko 2mio, pa še to smo dobili kitajske tlakovce, celo Pohorje pa polno tonalita.

No sedaj trga ne upajo z ničemer posipati, ker bi jih "razneslo".

Skratka slabše tlakovce kupili za 2x višjo ceno
smile-1.gif
dobavljal pa je seveda Kanglerjev človek/sorodnik.

---------

Polomija = mb. tržnica
Izkop luknje za MAX (polonija, nasedla investicija)
.
.
.

Ni, da ni, kjer je lahko se je kradlo, zaposlilo svoje ljudi brez referenc s sumljivo kupljeno izobrazbo itd.

In potem mi nek Pepe pametuje o radarjih in prometu.

Pelji se po cestah in ulicah Maribora.

Pojdi po parku...

Kangler je ribnik v parku "saniral" dve leti, da je kazil mesto v času EPK. Vse je bilo krivo, od gnezdenja ptic itd...

Ne mi o radarjih govorit, to je bila zadnja finta, ki mu ni ratala, plenjenje občanov za minorne prekrške, ki so iz vidika varnosti povsem brezpredmetni, npr. prevožena rdeča luč v konici, ko je itak vse zabito.

In delitev plena s privat firmo.

Ja pa kje si to videl...

Napaka je bila v tem, da je glupa država vzela delo policistom in pustila, da občinski šerifi preko svojih debilnih redarjev kasirajo in vznemirjajo občane ter se gredo neke lokalne policaje.

Teh pristojnosti ne bi smeli vzeti-razdeliti.

In potem mi tu nek dolenc pametuje o radarjih in prometu, ko sploh ni navajen na semaforje in mestno vožnjo, saj je po moje do prvega semaforja oddaljen 50km, pa še to je tisti nad prehodom za pešce in se ustavlja, ker misli, da je vlak
smile-1.gif

Kamele0N

YUGOslovanski mehanik Dmitri Mendeleev
23. jul 2008
42.053
5.658
113
Citat:
Uporabnik Snecer pravi:

Ljubljana je pač zjebala nejvečje industrijsko mesto v regiji, ker je imela druge tajkunske plane.
In vse zafurala.
.

A 2/3 tajkunov je štajercev....
sprasujem se.gif

8888

mesija - Assassin's Creep
8. jul 2010
33.768
6.162
113
blizu močvirne prestolnice
Ne blamiraj se še bolj, kaj je ta tvoj župan prinesel iz Kitajske? Kaj je prinesel iz Kuvajta razen čuden kapital na katerega čudno gleda Zahod? Nič ni naredil nesposobnež. Kar se tiče Zokija, Ljubljančani že plačujejo njegove grehe in to v dvigu položnic.
Ko vam krade Alenka da je joj pa ste tiho aja saj res, ste jih vi prignali na oblast, pa vas je sram.

Nazadnje urejeno:

dsf

izbrisani
6. sep 2007
10.019
1
36
Uf ti si pa zgoden ! Saj zato pa je bila odprta tema kot pranger vstajnikom,oni so privlekli na oblast bando nesposobno, lažnjivo in kradljivo , naj ostane zapisano in v opomin in spomin kasnejšim rodovom kateri bodo plačevali njihove grehe !

cvinga

Fizikalc
10. feb 2014
1.830
1
36
Citat:
Uporabnik Snecer pravi:

In potem mi tu nek dolenc pametuje o radarjih in prometu, ko sploh ni navajen na semaforje in mestno vožnjo, saj je po moje do prvega semaforja oddaljen 50km, pa še to je tisti nad prehodom za pešce in se ustavlja, ker misli, da je vlak
smile-1.gif

Tko ja...po tvoje...ker nimaš občutka za razdaljo in za hitrost....potem je pa kangler kriv
hysterical-1.gif

Navsezadnje pa...v zadnjih dveh letih so prišle tri mariborčanke živet točno v moje kraje in sem jim pomagal pri selitvi...tak da poznam maribor in vem da vam raja beži ven
evil.gif

Glede kitajskega granita....slovenci preprosto ne vedo koliko ga imajo doma
grims-1.gif

Pepe

Guru
20. sep 2007
13.478
5.015
113
Citat:
Uporabnik popotnik pravi:Pa eni še sedaj niste dojeli, da se ni šlo toliko za same radarje kot pa za ceno posla, ki je sumljivo narasla in pa, da so jih postavljali izključno pri semaforjih.
Semafor je zato, da umirja promet isto kot ležeči policaji in je nesmiselno tja dajat radar, tam kjer bi pa morali stat, da bi umirjali promet in kjer je bilo največ nesreč pa niso postavili radarjev.
Torej sedaj mi povej koliko se jim je tukaj šlo za varnost in koliko, da bi peščica pobasala ogromno davkoplačevalskega denarja v žep
Ali so vstajniki dosegli, da se je menjal CPP in ni kazni, če se prehitro pelješ skozi semaforizirano križišče
sprasujem se.gif
To bi bil smiseln dosežek, potem lahko radarji tam stojijo.
Aja, to niso dosegli, ker to tudi ni bil cilj plačancev. Ovce pa blejajo s plačanci.

alkoholik

RudolF
23. jul 2007
16.528
2.901
113
v lokalni ostariji
zakaj tile vztajniki ne gredo protestirat zoper kazni za alko... aja a to je pa prav? radar pa ne?

drugače pa kanglerja ste izvolili. po prvem mandatu bi morali videt kaj in kako... ne pa da ga še enrkat izvolite potem pa po dobrem letu, dveh rušite... ker so vam povedali da ga je treba zrušit...

bi pričakoval sedaj ko so take obdavčitve, toliko inspekcijskih nadzorov z namenom kasiranja, še carina bo začela "inspekcirat" da se bodo dvignili tako sindikati kot vztajniki... ali so bili celo res samo plačanci?

I

Izbrisan uporabnik #488

Brzina 56km/h na omejitev 50 v primerjavo z alkotom je povsem neprimerljiva zadeva.

Vozit se moraš vsak dan in če je sistem nastavljen v zanke, da te ujame, ne moreš nič. Da bi pa vsi padli na robotsko omejitev pa bi upočasnilo promet in življenje ter povzročilo škodo.

Naj gre Zoki montirat radarjev LJ, tam je denar....

alkoholik

RudolF
23. jul 2007
16.528
2.901
113
v lokalni ostariji
neprimerljiva? zakaj? nekdo s 3piri v riti pelje enako varno...ampak boštrafan toliko bolj... zakaj bi potem toleriral 56 na 50? ker se teb zdi fino? ne. zakon naj bo strog za vse. ali pa nič. pika.

jest5

Guru
18. avg 2007
25.956
-8.678
113
Citat:
Uporabnik alkoholik pravi:
seveda drži. popolnoma enako varno in ogrozujoče kot nekdo pri 60km/h kjerje omejitev50.

oba ogrožata drugega. obamislita da obvladata avto...
Ne drži.
3 piri v riti so v večini primerov bolj rizični, kot 10km/h prehitro.

Pepe

Guru
20. sep 2007
13.478
5.015
113
Citat:
Uporabnik NigelM pravi:Kdo od vas je imel poleg svoje kartice na voljo tudi službeno kartico?
Kolikokrat ste se uspeli zmotiti?
Jaz še nobenkrat v nekaj manj kot dveh desetletjih. To se enostavno ne moreš zmotiti.

I

Izbrisan uporabnik #488

Citat:
Uporabnik NigelM pravi:
ksz

Kdo od vas je imel poleg svoje kartice na voljo tudi službeno kartico?

Ni se zmotil, saj si pa videl, da je šel z naročilnico po obleke.

To ni isto kot če po pomoti potegneš na bencinski napačno kartico in plačaš.

Kasneje so mu povedali, da oblačila niso pokrita.

Simpl zadeva.

I

Izbrisan uporabnik #488

Citat:
neprimerljiva? zakaj? nekdo s 3piri v riti pelje enako varno...ampak boštrafan toliko bolj... zakaj bi potem toleriral 56 na 50? ker se teb zdi fino? ne. zakon naj bo strog za vse. ali pa nič. pika.

Seveda se motiš in provociraš.

Policaj te bo za par km opomnil, za alko pa se ne boš več peljal naprej.

Par km večna 4 pasovni obvoznici ni noben problem, vinjen šofer pa je.

alkoholik

RudolF
23. jul 2007
16.528
2.901
113
v lokalni ostariji
ničse ne motim... ampak ker ste vztajniki tako enolično zavedeni, in so vas radarji ter skrb za varnost zmotila ste odjebal zupana!

pravila so! mene ogrožaš s svojimi 10km/h na uro več bolj kot nekdo ki je spil 2 pivi! oba kršita zakon! ni tuki lažje težje! oba sta nevarna... ampak do hitrosti imate toleranco niste kritični... pri alkotu pa drugače...

pač dvoličneži.

tako kot sedaj enega zagovarjate
drugega ste pa na vislice vlekli

enega ste rušili
drugo pa pustite na vladi...

NigelM

Pingvin
19. avg 2007
17.286
4
36
ena vas naprej od Jest-a
Citat:
Uporabnik Snecer pravi:
Citat:
Uporabnik NigelM pravi:
ksz

Kdo od vas je imel poleg svoje kartice na voljo tudi službeno kartico?

Ni se zmotil, saj si pa videl, da je šel z naročilnico po obleke.

To ni isto kot če po pomoti potegneš na bencinski napačno kartico in plačaš.

Kasneje so mu povedali, da oblačila niso pokrita.

Simpl zadeva.
Kaj ima z naročilnico po obleke hodit?

Če je naročilnica občinska, naj obleke plača občina. Zakaj je potem vračal denar? Meni je logično, da če kupim z naročilnico podjetja, da plačam tudi s službeno kartico.
Zakaj potem "zgodbica" o napaki? Če je bila izdana naročilnica, ni šlo za nobeno napako, ampak namen. Ko pa so ga dobili s prsti v marmeladi, je pa vračal denar.

A niso koprskega župana ovajali zaradi uporabe službene kartice, čeprav je vrnil denar? Pa tisti trot na upravi za pomorstvo je verjetno tudi po pomoti s službeno Magno privat tankal, kjane?

I

Izbrisan uporabnik #488

Saj je vse pojasnjeno. Razložili so mu, da to ni pokrito in da se naj vrne pa je vrnil, zadeva zaključena.

I

Izbrisan uporabnik #488

Citat:
ničse ne motim... ampak ker ste vztajniki tako enolično zavedeni, in so vas radarji ter skrb za varnost zmotila ste odjebal zupana!

pravila so! mene ogrožaš s svojimi 10km/h na uro več bolj kot nekdo ki je spil 2 pivi! oba kršita zakon! ni tuki lažje težje! oba sta nevarna... ampak do hitrosti imate toleranco niste kritični... pri alkotu pa drugače...

pač dvoličneži.

tako kot sedaj enega zagovarjate
drugega ste pa na vislice vlekli

enega ste rušili
drugo pa pustite na vladi...

Oboje ni primerljivo, motiš se ti.

In kako naj rušimo pingvine v Mariboru?

Kaj čakate v LJ?