Kje ste spoznali partnerico/partnerja?

Kje ste spoznali partnerico/partnerja?

Rezultati so vidni samo po glasovanju.

stieber

čebinar
1. sep 2007
17.258
3
36
Murgle
Citat:
Uporabnik Slovenet pravi:
Čbela, pri tebi tudi če na veliko ponujaš zmenek na Alterju ne pride do realizacije
evil.gif

Zdaj je samo še vprašanje, kdaj in kje boš ti spoznal svoje prvo dekle, oziroma fanta.
evil.gif

North_face

Fizikalc
31. mar 2008
1.500
0
36
www.alter.si
Citat:
Uporabnik CebelicaMaja pravi:
Ha ha ha tvoj zvodnik nič ni reku, da bi šu ti rad z mano na pjačo in se tud nič ne javlja. Matr ste zajci, a ne morš poklicat pa rečt ej majč zdele ulet jaz te čakam, neeeeeee on bo 3 leta po alterju pisu pa ene modele okol pošiljal. Premal ste(si) direkten.

majč

P.S. Ko se boš skorajžnu se jav, pa ne jamri mi prej tle gor!!!

Prvo kot prvo, jes sem brez zvodnika zgubljen kot čebela v napačnem panju ... torej čakam na odobritev šefa, kdaj gremo.
Kot drugo, jest se čebel mal bojim, ker pičjo, pa tega prej ne najavijo. Če pičim jaz, prej nakažem ...
evil.gif

Direktni smo dost, sam smo tud mal preveč di(sk)retni ...

p.s. od p.s. vse sem ti že zgori napisal, če si pa za pijačo, pa če me že ravno vabiš, pa ne bom odklonil ...
grims-1.gif

CebelicaMaja

Fizikalc
2. sep 2007
2.316
23
38
Ja halo še vabit naj začnem pol mam pa v tri leta v naprej zasedene kavice... Lej, k bo šefe sporoču pa vas skup zbobnal se vidimo. Sam mene zanima kje je dekca?

majč

pikica

Fizikalc
28. jan 2008
5.759
1
36
36
Citat:
Uporabnik North_face pravi:
Citat:
Uporabnik CebelicaMaja pravi:
Ha ha ha tvoj zvodnik nič ni reku, da bi šu ti rad z mano na pjačo in se tud nič ne javlja. Matr ste zajci, a ne morš poklicat pa rečt ej majč zdele ulet jaz te čakam, neeeeeee on bo 3 leta po alterju pisu pa ene modele okol pošiljal. Premal ste(si) direkten.

majč

P.S. Ko se boš skorajžnu se jav, pa ne jamri mi prej tle gor!!!

Prvo kot prvo, jes sem brez zvodnika zgubljen kot čebela v napačnem panju ... torej čakam na odobritev šefa, kdaj gremo.
Kot drugo, jest se čebel mal bojim, ker pičjo, pa tega prej ne najavijo. Če pičim jaz, prej nakažem ...
evil.gif

Direktni smo dost, sam smo tud mal preveč di(sk)retni ...

p.s. od p.s. vse sem ti že zgori napisal, če si pa za pijačo, pa če me že ravno vabiš, pa ne bom odklonil ...
grims-1.gif

sej ti js pustim it
wink-1.gif

CebelicaMaja

Fizikalc
2. sep 2007
2.316
23
38
BU
evil.gif
A se me ti bojiš?

severnafaca: Če te žena pa otroc ne pustijo pol ne name krivdo valit. Kje je dekca?

majč

CebelicaMaja

Fizikalc
2. sep 2007
2.316
23
38
Ker avto pa maš? Men si reku, da si peš šel čez mesto. Matr zdej pa še nakladaš, da se kr vleče. Dost je blo...men se rola...čau

majč