Citat:
Uporabnik Slovenet pravi:
Čbela, pri tebi tudi če na veliko ponujaš zmenek na Alterju ne pride do realizacije
Zdaj je samo še vprašanje, kdaj in kje boš ti spoznal svoje prvo dekle, oziroma fanta.
Citat:
Uporabnik Slovenet pravi:
Čbela, pri tebi tudi če na veliko ponujaš zmenek na Alterju ne pride do realizacije
Citat:
Uporabnik CebelicaMaja pravi:
Ha ha ha tvoj zvodnik nič ni reku, da bi šu ti rad z mano na pjačo in se tud nič ne javlja. Matr ste zajci, a ne morš poklicat pa rečt ej majč zdele ulet jaz te čakam, neeeeeee on bo 3 leta po alterju pisu pa ene modele okol pošiljal. Premal ste(si) direkten.
majč
P.S. Ko se boš skorajžnu se jav, pa ne jamri mi prej tle gor!!!
Pol pa povej, da nas ne rabiš, pa je ...Citat:
Ja halo še vabit naj začnem pol mam pa v tri leta v naprej zasedene kavice...
majč
Citat:
Uporabnik North_face pravi:
Citat:
Ha ha ha tvoj zvodnik nič ni reku, da bi šu ti rad z mano na pjačo in se tud nič ne javlja. Matr ste zajci, a ne morš poklicat pa rečt ej majč zdele ulet jaz te čakam, neeeeeee on bo 3 leta po alterju pisu pa ene modele okol pošiljal. Premal ste(si) direkten.
majč
P.S. Ko se boš skorajžnu se jav, pa ne jamri mi prej tle gor!!!
Prvo kot prvo, jes sem brez zvodnika zgubljen kot čebela v napačnem panju ... torej čakam na odobritev šefa, kdaj gremo.
Kot drugo, jest se čebel mal bojim, ker pičjo, pa tega prej ne najavijo. Če pičim jaz, prej nakažem ...
Direktni smo dost, sam smo tud mal preveč di(sk)retni ...
p.s. od p.s. vse sem ti že zgori napisal, če si pa za pijačo, pa če me že ravno vabiš, pa ne bom odklonil ...
Citat:
Kje je dekca?
majč