Kje se dobijo DENSO brisalci?

Infernus

Fizikalc
8. jun 2008
2.301
6
38
A se jih da dobiti kje v LJ ali MS, ker nikjer na spletu ne najdem, da bi jih imeli.
V drugi temi o brisalcih sem prebral, da so dobri še bosch aerotwin, ampak so deljena mnenja. Tudi sam imam z bosch brisalci slabe izkušnje, jih ima oče od punce in so en crap, jih imamo doma na avtu in tudi ne brišejo... Densotovi brisalci so pa baje super. Malo dražji, ampak dobri. Kje jih dobiti?
Pa hvala za odgovore.
smile-1.gif

Infernus

Fizikalc
8. jun 2008
2.301
6
38
Ne vem, naj bi bilo. :D A si še našel kakšno drugo trgovino?
Pa hvala. Dobiš 10altov
smile-1.gif

Nazadnje urejeno:

msenjur

Guru
11. sep 2007
27.022
-382
113
ubistvu ne! zgleda da se prodajajo pod kakšnim drugim imenom, al jih pa sploh ne prodajajo... sej glede na ceno, niso nič posebnega!

krava

Majstr
5. sep 2007
3.668
340
83
www.kacnje.eu
Denso brisalci so res super - sam jih uporabljam zadnjih nekaj let. Kupujem jih pri Dovžanu (ali dolžanu) iz Podljubelja.

Kar pa me pri teh brisalcih res moti, da ni ustreznega nastavka za mojega Foresterja. In potem brisalec ni tako stabilno pritrjen. Na ostala vozila gre super. Sicer pa - DENSO
zmaga.gif

feler

Fizikalc
21. jan 2008
1.700
12
38
Citat:
Uporabnik Infernus pravi:
Citat:
Uporabnik janezpesec pravi:
Gama center v BTC.

Hvala. 10 altov.
smile-1.gif

...pa takoj jih probaj namontirati, na mojo Mazdo niso šli z nobenim priloženim nastavkom, s starim nastavkom tudi nikakor, pa nisem lih levak v tem, kej preveč se mi pa ni dalo eksperimentirati tako da sem potem šel zamenjat in vzel jajca od Champion.
evil.gif

Infernus

Fizikalc
8. jun 2008
2.301
6
38
Citat:
Uporabnik feler pravi:
Citat:
Uporabnik Infernus pravi:
Citat:
Uporabnik janezpesec pravi:
Gama center v BTC.

Hvala. 10 altov.
smile-1.gif

...pa takoj jih probaj namontirati, na mojo Mazdo niso šli z nobenim priloženim nastavkom, s starim nastavkom tudi nikakor, pa nisem lih levak v tem, kej preveč se mi pa ni dalo eksperimentirati tako da sem potem šel zamenjat in vzel jajca od Champion.
evil.gif

Hm... Jaz imam običajen "haklc" na brislacih, da se samo gor natakne.

janezpesec

Pripravnik
6. jan 2008
487
0
16
Meni se tudi levi brisalec ni lepo zataknil, desni pa brez tezav (je pa res da je eden Denso eden pa NWB kar naj bi bilo po besedah prodajalca samo drugo ime za enake brisalce). Mi je pa brez kakrsnihkoli komplikacij vrnil denar.

Infernus

Fizikalc
8. jun 2008
2.301
6
38
Jih kupil in namestil. Brišejo lepo.
Denso in NWB je isto. Ker sem dobil 2 metlici od NWB, eno pa od DENSO. In vzamem brisalec iz DENSO škatle pa piše gor na metlici NWB. Praktično iste metlice.
smile-1.gif

krava

Majstr
5. sep 2007
3.668
340
83
www.kacnje.eu
Citat:
Uporabnik feler pravi:
evil.gif

Aha, potem nisem edini, ki ima težave z montažo Denso brisalcev.

Infernus

Fizikalc
8. jun 2008
2.301
6
38
A bi en poslikal svoj brisalec? Me zanima kakšen je tam kjer je potrebno zapeti gor metlico? Jaz mam en tak "haklc" v obliki črke U, pa ena luknja je gor.

Infernus

Fizikalc
8. jun 2008
2.301
6
38
Da brišejo, ko je potrebno, za razliko od boshevih, ki delajo vse drugo, samo brišejo ne.
crazy1.gif

feler

Fizikalc
21. jan 2008
1.700
12
38
Jest imam tudi v oblili črke U na koncu. Fora je da tisti plastični nastavek ni šel gor (če se ne motim je bil preozek), sem hotel s starim kombinirati in imajo Desno brisalci tisti del (valjček med stranicama) debelejši in stari ni šel gor. Prodajalec je seveda zamenjal brez problema in mi vrnil kar nekaj denarja s tem da sem vzel Champion. Se pravi da morajo biti Denso res odlični če so že toliko dražji.

Infernus

Fizikalc
8. jun 2008
2.301
6
38
Citat:
Uporabnik feler pravi:
Jest imam tudi v oblili črke U na koncu. Fora je da tisti plastični nastavek ni šel gor (če se ne motim je bil preozek), sem hotel s starim kombinirati in imajo Desno brisalci tisti del (valjček med stranicama) debelejši in stari ni šel gor. Prodajalec je seveda zamenjal brez problema in mi vrnil kar nekaj denarja s tem da sem vzel Champion. Se pravi da morajo biti Denso res odlični če so že toliko dražji.

Jaz sem se hecal včeraj en čas s tem, da sem jih uspel namontirati, ampak je šlo. Sem pa dal za 3 metlice (ena s spojlerjem) 31,5€.