Uporabljate neposodobljen brskalnik. Ta ali druga spletna stran morda ne bo prikazana pravilno. Posodobite brskalnik ali uporabite alternativni brskalnik.
A mogoče kdo ve kje se da kupiti to dobro specialiteto, samo ne mi rečt v Slavoniji ker je do tja 300 km, mogoče kje bliže, vem da majo neke zmazke v trgovinah samo to ni to.
za slavonskega ne vem, imaš pa Madžarsko bliže. Kar je meni znano kulen izvira iz Madžarske in ne bi rekel, da je slavonski boljši. Sam se bom v kratkem zapeljal z motorjem na izlet do Madžarske in tudi kulen imam v planu.
Kulen (Serbian Cyrillic: Кулен is a type of flavored sausage made of minced pork that is traditionally produced in Croatia (Slavonia) and Serbia (Vojvodina), and its designation of origin has been protected in Croatia. In parts of Slavonia, kulen is called kulin in Ikavian accent.
En mesar v Mostah v Lj nasproti gimnazije, poleg cvetličarne (nasproti tržnice v mostah čez cesto) ima ene tanke pikantne (rdeče) in dimljene. Je za probat, so dobre, če koga zanima.
Citat: Uporabnik KarEn pravi:
En mesar v Mostah v Lj nasproti gimnazije, poleg cvetličarne (nasproti tržnice v mostah čez cesto) ima ene tanke pikantne (rdeče) in dimljene. Je za probat, so dobre, če koga zanima.
Hmm, se je kdo že kdaj vprašal zakaj se čajna salama tako imenuje? Verjetno ni mišljeno, da gostom postrežeš skodelico čaja, poleg pa par rezin salame?
Citat: Uporabnik KarEn pravi:
Citat: Uporabnik Fadil pravi:
za slavonskega ne vem, imaš pa Madžarsko bliže. Kar je meni znano kulen izvira iz Madžarske in ne bi rekel, da je slavonski boljši. Sam se bom v kratkem zapeljal z motorjem na izlet do Madžarske in tudi kulen imam v planu.
Ta stran uporablja piškotke, ki vam pomagajo prilagoditi vsebino in funkcionalnosti ter obdržati prijavo, če ste registrirani.
Z nadaljnjo uporabo tega spletnega mesta soglašate z našimi piškotki.