Kje preverit kdaj izide nov del xy serije

SouthPark

Jas da nea vem?! Ka te je...
5. sep 2007
24.570
5
38
Klobukarjev dol
Obstaja sicer kar nekaj strani za preverjanje kdaj izide nov del določenih serij, kaj priporočate?

Najbolj fino bi bilo, če kakšna stran omogoča, da izbereš serije, ki jih spremljaš in ti pokaže samo tiste, ne da je spisek milijon serij.

akiva

Pripravnik
21. jul 2007
209
0
16
Za ZDA. Če se s kurzorjem postaviš na določeno oddajo, ti odpre okvirček, v katerem je zapisan kratek recap, ura predvajanja in TV postaja. Za dolvleko upoštevaš časovni zamik.

akiva

Pripravnik
21. jul 2007
209
0
16
Pa še nekaj sem ti pozabil napisati. Na tej strani se lahko tudi registriraš in si narediš osebni filter oddaj, ki jih spremljaš.

Drugače pa najboljša stran z opisi epizod ipd. tv.com . Na tej strani imaš tudi dovolj ažurne podatke, sam moraš iskat po oddajah, ni urejeno na varianto koledarja, kot pri pogdesign.

Schumi

Fizikalc
2. avg 2007
4.128
12
38
Noce samodejno zvlect torrenta dol. Ve kdo zakaj ne?
confused-1.gif

SouthPark

5. sep 2007
24.570
5
38
Klobukarjev dol
Še vedno mi je najbolj všeč pogdesign, ampak vseeno hvala. Upam samo, da imajo točne podatke, pa čeprav so za en dan narobe (npr. Family Guy, Simpsonovi in American Dad so bili predvajani včeraj).

akiva

Pripravnik
21. jul 2007
209
0
16
Saj so točni glede napovedi posamezne oddaje, sam moraš upoštevati časovni zamik. Tebe verjetno zanima, kdaj bo določena oddaja na voljo za dolpoteg. Naprimer, Family Guy je bil v Zda na sporedu včeraj ob 21:00, takrat je bil pri nas že ponedeljek 03:00. Torrent je bil na voljo ob cca. 04:00. Zato je na pogdesign za Family Guy zapisano, da je v ponedeljek, ker je to spored za torrente (kdaj so na voljo).

SouthPark

5. sep 2007
24.570
5
38
Klobukarjev dol
Verjetno je to res zaradi zanima oz. pogdesign kaže podatke za mojo lokacijo.

Nisem pa vedel, da je to spored za torrente, ampak tak mi še bolj ustreza
grin1.gif