Kje parkirat...

pikapoka

Fizikalc
24. avg 2007
2.148
0
36
Domžale
Citat:
Uporabnik pikica pravi:
drgač pa med faxom pa med končno 20ke je en parking k je vedno frej...čist vedno se najde kej. pa en tip k sanje prodaja je zraven

Ja sej to je tale:

#Ena opcija je pa malo naprej za BS bloki (med Puhovo in Baragovo je še eno večje parkirišče in potem postaja za trolo), nato pa pač že EF pride...#

Ko je tut busna zraven....ta bi biu kul, ja
smile-1.gif

ynos

Vremenko
18. jul 2007
24.434
3.825
113
davorinm.wordpress.com
Citat:
Uporabnik pikapoka pravi:
Jst govorim za jutranjo uro, ko grejo na fakse pa na šiht
smile-1.gif

Če greš na EF ob tej uri, potem parkiraj pred EF na tistih frej parkiriščih. Takrat še ni zasedeno. Potem pa ko greš v mesto, se zapelješ z avtom pa tam nekje parkiraš. Bolje iskat prostor 10 minut, kot pa zaradi ene ure obveznosti v centru porabit tri skupaj z vožnjo. Razen, če ti parkiranje dela probleme.
tongue-1.gif
Poznam jih mnogo, ki si ne ddrznejo v center parkirat, ker enostavno bojijo parkirat.

Drugače pa preveč razmišljaš. Folk vsakodnevno parkira v Ljubljani, kamorkoli mora it.

guardy

Guru
3. avg 2007
8.517
1.109
113
Obišči stran
O matr, kok mate eni probleme s parkiranjem. Če je nujno, se pripelješ do prvega plačljivega parkplaca in pač plačaš. Če pa to ne, greš pa prej na P+R in nato s 6ko do centra.

Glede na to, da bočno parkirat ne znaš ti priporočam:

VLAK ali AVTOBUS!

pikapoka

Fizikalc
24. avg 2007
2.148
0
36
Domžale
Ja vsak dan bom hodila na plačljiv parking, avto bom pa 9 ur tam imela...to ti je neka računica.
sprasujem se.gif
Kompliciram, ker sem pač mlada voznica in nisem še tako vešča parkiranja in vožnje po velikih gužvah. Ker pa imam avto, bom to pač iskoristila, da mi ne bo treba hodit na bus/vlak in plačevat dvojne mesečne še za trolo in bit preveč odvisna od ure. Poleg tega bom tako dobila izkušnje in morda čez pol leta že znala v kako majhno luknjo stlačit avto...

....sej morda, če ti ne bi vsak jutranji nervoznež za vsak qurac trobu in izsiljeval, bi se tudi taki vozniki, kot sem jaz, kaj v miru naučili in ne bi delali take panike, ko gremo med tak vr vrvež...sej se skušaš neobremenjevat, jaz se peljem tko kot mi paše, pa če se mi priklopi na avto, ampak vseeno...ni čudno, da je toliko nesreč, če bi pa eni najrajš leteli po zraku, da bodo čim prej dosegli cilj...raje naj gredo 15 min prej od doma...no, to je že druga tema.
crazy1.gif

pikica

Fizikalc
28. jan 2008
5.759
1
36
36
eh če boš za bržigradom parkirala boš izpilila parkiranje v zelo kratkem času(js zdej bolš bočno pa rikverc parkeram kukr če morm z nososm v parking)

pikapoka

Fizikalc
24. avg 2007
2.148
0
36
Domžale
Sej verjamem, sam prakso morm dobit...sam za začetek bo EF kr v redu, tut bočno zjutraj bi še šlo, ko ni treba med dva avta rint
smile-1.gif