kje odpreti trgovino v Novem mestu?

mobifrik99

Fizikalc
20. nov 2007
1.138
5
38
Živjo!

Torej, zanima me kje se splača odpreti trgovino v Novem mestu?

Prodajal bi cunje in čevlje za punce, ciljna skupina 15-40 let.

Poznam samo Qlandio in glavni trg ali kaj je tam.....še kaj interesantnega? V BTCju se vrti kaj mlajše populacije?

Nazadnje urejeno:

Technics111

Pripravnik
14. maj 2011
349
0
16
zato ker si premali...:)...in vsi mali s tako robo,kot jo boš ponujal ti , slej ko prej propadejo,sej boš kot mali trgovec imel večjo nabavno ceno,kot npr. kaki h&m,new yorker,C&A ,Vogele prodajno...tako da že tukaj si zmrznil.Če hočeš kaj zaslužit in preživet moraš imeti zelo poceni-kvalitetno robo,ter vložit v reklamo,da bodo ljudje sploh vedeli kje si,ter kaj ponujaš in da se jim bo splačalo k tebi prit..danes so vsi navajeni in razvajeni it v nakupovalne centre,ker tam dobijo na enem placu več,kot pa bi npr. pri tebi v tvoji trgovinici za par €€€ manj..se jim ne splača vozit sem in tja..Če si pa v nakupovalnem centu pa veš kako je ...najemnina,konkurenca..že to te popapa
smile-1.gif

Nazadnje urejeno:

mobifrik99

Fizikalc
20. nov 2007
1.138
5
38
Kako robo? Sej ne veš kaj bom prodajal in če se to prodaja.

A ti si že poskusil, da toliko veš? A se ti zdi, da sem te prosil za nasvet ali odpreti trgovino? Mislim, da je tema "kje" odpreti v Novem mestu.

Torej, čakam Dolenjce, da se javijo...
smile-1.gif

Technics111

Pripravnik
14. maj 2011
349
0
16
ne štekaš scene a ne?
smile-1.gif

@mobifrik99 , bo treba malo movnit z Ass pa it v Novo mesto in eno anketo naredit med puncami od 15-40 let, pa jih povprašat kje si naj odpereš trgovino,pa jim še malo vizitke raztalaš in bo to to....boš že zvezda doli :D

mobifrik99

Fizikalc
20. nov 2007
1.138
5
38
Aja, še en namig za tebe Technics, ne začenjam z nule, že imam trgovino in ne potrebujem tvojih nasvetov. Prosim, premakni se na druge teme, vidim, da tudi v ostalih samo zajedaš in si nima kaj za začeti. Zgleda, da ti "moraš muvnit Ass", ker itak samo na netu visiš.

Torej, Dolenjci, javite se, svetujte...Qlandia je itak na zvezi, če bodo hoteli kaj dati. Zanima me kako je v BTC-ju Novo mesto. Staro mesto je mrtvo kolikor sem videl, ko sem bil spodaj.

jello

Guru
22. sep 2008
10.272
3.909
113
Kako pa je kaj s tvojo trgovino v Kranju in okolici? Se je tisto realiziralo al pol ni bilo nič od tega?

jello

Guru
22. sep 2008
10.272
3.909
113
Kje pa je ta trgovina? Spomnim se debate in da smo večinoma ugotavljali kako zelo je vse v pyzdi (center KR in lokacije tipa Mercator Kokrica), zato me zanima če je res taka žalost.

mobifrik99

Fizikalc
20. nov 2007
1.138
5
38
Ah, pustmo to, v glavnem ni taka katastrofa, če prodajaš to kar folk želi. Po drugi strani pa seveda ni nek biser...dejmo poiskat lokacijo v Novem mestu
wink-1.gif

Technics111

Pripravnik
14. maj 2011
349
0
16
Citat:
Uporabnik mobifrik99 pravi:
Aja, še en namig za tebe Technics, ne začenjam z nule, že imam trgovino in ne potrebujem tvojih nasvetov. Prosim, premakni se na druge teme, vidim, da tudi v ostalih samo zajedaš in si nima kaj za začeti. Zgleda, da ti "moraš muvnit Ass", ker itak samo na netu visiš.

Torej, Dolenjci, javite se, svetujte...Qlandia je itak na zvezi, če bodo hoteli kaj dati. Zanima me kako je v BTC-ju Novo mesto. Staro mesto je mrtvo kolikor sem videl, ko sem bil spodaj.

Če že imaš trgovino se ne čudim, da ti slabo laufa..glede na to kakšna vprašanja postavljaš tukaj,kot popolni laik,ker če to nebi bil bi točno vedel zakaj se gre in kot lastnik trgovine bi že moral vedeti kako se stvarem streže in lokacija je danes osnova za dobro poslovanje trgovine in to si vsak sam izbere...ne pa preko foruma sprašuje :D potem si še pameten nazaj kot 300 mater...take kot si ti bi jim vsaki teden inšpekcijo poslal znalašč
evil.gif

Tak je nažalost danes,ko ima lahko vsak vozek s.p. in trgovino,ni si pa sposoben šuhov vredu zavezat,kaj šele kaj drugega
evil.gif

Nazadnje urejeno:

Numy

Majstr
1. jan 2008
9.860
395
83
A ti domnevaš, da vsak ki ima trgovino, avtomatično tudi ve, kje so najboljše lokacije po vseh slovenskih mestih?

To je pa tako, ko vsak delavček lahko kar pljuva po vseh, čeprav sam o temu nima pojma.

mobifrik99

Fizikalc
20. nov 2007
1.138
5
38
Technics misli, da če maš eno trgovino, da potem pa že moraš imeti cel tim za sabo, ki ti preveri teren. Ti kar joči, očitno si sfrustriran s svojim življenjem, da moraš nonstop na forumu gnjavit in ne zastopiš te teme. Sprašujem o eni stvari, ti pa konstantno nabijaš o tretji.

Mene samo zanima, če kdo bolj podrobno pozna kako je v BTCju a folk kupuje kaj tam, v mestu se giba kaj ljudi...kaka druga lokacija? Sem bil enkrat v NM s tem namenom, da vidim, sam to ni dovolj.

Če nihče nima kaj za povedat se pa naj tema zapre, da Technics ne dobi kakega živčnega zloma...
smile-1.gif

JosipBroz

Fizikalc
10. sep 2007
1.324
0
36
Citat:
Uporabnik mobifrik99 pravi:
Technics misli, da če maš eno trgovino, da potem pa že moraš imeti cel tim za sabo, ki ti preveri teren. Ti kar joči, očitno si sfrustriran s svojim življenjem, da moraš nonstop na forumu gnjavit in ne zastopiš te teme. Sprašujem o eni stvari, ti pa konstantno nabijaš o tretji.

Mene samo zanima, če kdo bolj podrobno pozna kako je v BTCju a folk kupuje kaj tam, v mestu se giba kaj ljudi...kaka druga lokacija? Sem bil enkrat v NM s tem namenom, da vidim, sam to ni dovolj.

Če nihče nima kaj za povedat se pa naj tema zapre, da Technics ne dobi kakega živčnega zloma...
smile-1.gif

Novo mesto ti je en specifičen kraj. Ljudje raje kupujejo v LJ kot v Novem mestu. Veliko dobrih stvari, ki drugje po Sloveniji laufajo, v NM ne laufajo.
Sedaj pa k lokacijam.

Novi trg: tukaj je že kar nekaj trgovinic s cunjami zaprlo vrata. Sicer pridejo kakšni novi najemniki, ampak tudi oni obupajo. Skratka, premajhna frekvenca ljudi.

Glavni trg: životarjenje, v soboto od 12h naprej in celo nedeljo popolno mrtvilo.

Qlandia: najemnine in pogodba, ki jo podpiše je ubijalska. Frekvenca ljudi je zadovoljiva, vendar se bojim, da ko potečejo pogodbe najemnikom, da jih ne bodo podaljševali (vsaj nekateri)

BTC: je zgodovina, trgovine se zapirajo kot po tekočem traku. Sicer bodo sedaj en del predelali in bo notri Lidl, to pomeni veliko večjo frekvenco, kot je do sedaj, vendar ne vem če so to tvoji ciljni kupci. Problem BTCja je tudi ta, da se 500 metrov naprej gradi ogromen Mercator center, ki bo pobral večino strank iz BTCja. Pa tudi dolgoročno mislim, da ima občina drugačne načrte s področjem BTCja; naj ne bi bila več trgovinska dejavnost tam.

Hedera (čez cesto od BTCja): umiranje na obroke, prav tako se trgovine zapirajo, frekvence ni.

mobifrik99

Fizikalc
20. nov 2007
1.138
5
38
JosipBroz, hvala ti za informacije...predvsem tisto za gradnjo Mercator centra.
Za Qlandijo vem kak je, pa moram reči, da je tisto kar sem videl tudi tam boga frekvenca za Qlandio in se ne more primerjati z Mariborsko ali Ptujsko recimo, čeprav je Ptuj precej manjši.
Mercator se gradi tam na križišču na Ljubljanski, cesta, ki vodi do BTCja?

JosipBroz

Fizikalc
10. sep 2007
1.324
0
36
Ja, to se gradi pri rondoju (v katerem je postavljena situla). Se pravi, če greš dol z avtoceste na prvem odcepu za NM, potem prideš v rondo in greš samo naravnost proti BTCju. Takoj, ko prideš iz rondoja, ja na desni strani ogromno gradbišče, sicer se trenutno delajo zemeljska dela, pa betonirajo temelji (ni še nič zraslo v višave). Nekaj sto metrov naprej pa je BTC.
No, blizu tega rondoja (na levem izvozu) je tudi Hofer, Kalia in Hura diskont.

Če odpreš trgovino v NM, se ti najavim, da častiš pivo
smile-1.gif