Kje narest prepis?

Hanzi

Guru
27. jul 2007
47.687
6.713
113
pri taščici
Citat:
Uporabnik Narodnjak pravi:
na interservicu so mi pa zastonj overovili podpis

Aja, jaz pa sem pred dnevi dal 4,x0 evra
confused-1.gif

Sicer pa če se ne boste ukvarjal s prepis.si, imate v LJ tudi avto polje.To je na Fužinah, prvi semafor od obvoznice desno in potem takoj levo. V hiši ob zaloški cesti v kleti ti naredi ugodno prepis...(meni zadnjič za 10 evrov, je pa res da je bil avto star), se pa da pogajat za ceno....

Nazadnje urejeno:

trust

PEPČEK 2007
2. maj 2008
2.023
0
36
20km iz Idrije
Citat:
Uporabnik Hanzi pravi:
Citat:
Uporabnik Narodnjak pravi:
na interservicu so mi pa zastonj overovili podpis

Aja, jaz pa sem pred dnevi dal 4,x0 evra
confused-1.gif

Sicer pa če se ne boste ukvarjal s prepis.si, imate v LJ tudi avto polje.To je na Fužinah, prvi semafor od obvoznice desno in potem takoj levo. V hiši ob zaloški cesti v kleti ti naredi ugodno prepis...(meni zadnjič za 10 evrov, je pa res da je bil avto star), se pa da pogajat za ceno....

Meni naredi prepis na Tržaški za 7 evrov do vrednosti 800 evrov

olfa

Majstr
4. sep 2007
2.383
172
63
Torej kje je zdej to najugodnejše narest.

Vrednost premičnine 14000 eur.

Lp

Hanzi

Guru
27. jul 2007
47.687
6.713
113
pri taščici
Imaš že nekaj ugodnih ponudnikov napisanih
torej vzemi telefon mejl v roke in vprašaj. Se pa bojim da bo med cenejšimi tisti prepis.si, seveda če to priznajo pri prepisu!?

motoristic

Fizikalc
18. avg 2007
1.315
21
38
Ljubljana
Citat:
Uporabnik Hanzi pravi:
Imaš že nekaj ugodnih ponudnikov napisanih
torej vzemi telefon mejl v roke in vprašaj. Se pa bojim da bo med cenejšimi tisti prepis.si, seveda če to priznajo pri prepisu!?

Kaj je zdaj, a priznajo prepis s strani prepis.si al ne!? Sem glih v taki fazi,.. pa ne bi rad denarja stran vrgu na prepis.si - če ni merodajno...

olfa

Majstr
4. sep 2007
2.383
172
63
Ker je šlo za prepis, kjer je avto prodalo podjete in sem vse obveznosti poravnal le temu, je bilo potrebno narediti asignacijsko pogodbo in prepis, kar pa večina prepisarjev ne zna naredit.

Izjema je tale na Kajuhovi, ki je za to vzel 100 eur (pred cenkanjem je jotel 150).

asko

Fizikalc
22. jul 2007
2.565
3
38
Če jaz to prav razumem, je prepis najceneje in najhitreje delati preko www.prepis.si. Vneseš podatke o prodajalcu, kupcu, avtomobili, plačaš z moneto, sprintaš, greš na UE ali tehnične narediš overitev podpisa, odjavim avto lastništva, vse to dam kupcu. Takrat bo avto kmalu tudi poteklo zavarovanje, zato ne bom od zavarovalnice nič zahteval nazaj.

Jaz čakam da dobim novi avto, nekje v začetku maja, kako je z bonifikacijo ipd. Skratka že dolgo nisem delal prepisov in teh zadev. Aja kupec je tašča.

Nazadnje urejeno:

asko

Fizikalc
22. jul 2007
2.565
3
38
Ja so kar tezave z prepis.si na tehničnih pregledih kjer se opravlja prepis. Meni je slo komaj skozi, ker jim ni vsec da ni original zigosana pogodba.
stupid-1.gif

SoulMan

Majstr
9. sep 2007
3.264
152
63
Celje
Jaz sem zdajšnji avtomobil kupil in prejšnjega prodal v razmaku enega tedna na dveh različnih lokacijah, enkrat v LJ, drugič v CE in ni nikjer bilo težav s komisijsko pogodbo s prepis.si.

asko

Fizikalc
22. jul 2007
2.565
3
38
Ena večja firma z tehničnimi pregledi v LJ malček oz. kar fejst komplicira. So zgleda prvič videli pogodbo od prepis.si in ji ni všeč ker ni original žiga. Samo da lahko malce komlicirajo in se delajo pomembne ti birokrati
stupid-1.gif

Sinonik

Zelenc'
25. feb 2009
2
0
1
Naslednji teden bomo vsem organizacijam, ki opravljajo overitve podpisov poslali dopis, da so pogodbe od prepis.si pravno legalne!

Če imate kakšna vprašanja ali želje glede prepis.si mi lahko sporočite tukaj.

Nazadnje urejeno: