Jaz nisem rešila ne na n26 ne na revolutu nič z njihovo podporo. Šlo pa za precej osnovne zadeve tipa:
- zakaj ni prišlo nakazilo na moj račun (poveš vse podatke)? Ne vemo, sigurno je una banka kriva, ne bo se dalo pa tako je in se ne bo nič ukrenilo glede tega (ni bila ona druga kriva in po določenem protokolu, ki je neobanki neznan, je šlo)
- zakaj ne gre topupat z maestrom? Ne vemo, sigurno je una banka kriva, ne bo se dalo pa tako je in se ne bo nič ukrenilo glede tega (ni bila ona druga kriva in po določenem protokolu, ki je neobanki neznan, je šlo)
- zakaj ne morem nekje v eni spletni trgovini plačati z vašo kreditno kartico? Ne vemo, sigurno imajo tam vse narobe in zavračajo kreditne kartice in nič se ne bi ukrenilo glede tega. (ni bilo ono podjetje krivo, neobanka je onemogočala plačilo, čeprav tega ne ve, z ostalimi kreditnimi karticami gre brez problema)
Vse to sem sicer rešila, nekaj s pomočjo forumov in problemov drugih uporabnikov, nekaj sama s preizkušanjem, definitivno pa je njihova podpora zanič, ker se javi samo toliko, da reče adijo. Seveda ne pričakujem čudežev, zadeva je zastonj in za zastonj je odlična, ampak podpora je pa se vseeno zanič.