Citat:
Uporabnik ferdo pravi:
Evo KRK Čižiči:
Factor banka prodaja - Na prvi javni dražbi so za izklicno ceno ponudili dve tretjini knjigovodske vrednosti. Slabih 60 tisočakov za 60 kvadratnih metrov velike apartmaje je bilo za kupce preveč, na dražbo ni bilo nikogar, zato je propadla. Na drugi dražbi je bilo treba ceno še spustiti - na tretjino knjigovodske. To pomeni, da je bilo treba za isti apartma odšteti vsega 26 tisočakov. Če ne bi bilo gneče.
Dražba (ponovljena) bo nekje okoli 20.5.
60 m2 = 26.000 EUR (izklicne cene)
Citat:
Uporabnik HEPAN pravi:
Citat:
Uporabnik stankozaspanko pravi:
Citat:
Uporabnik HEPAN pravi:
Citat:
Uporabnik krentip pravi:
Tole je 4x ceneje kot stane primerljiv oglaševan m2 apartmaja v tem kraju.
Na misel mi pride tole: There ain't no such thing as a free lunch
Kje je keč? Je slabo zgrajeno? V tej ceni ni zajeto vse? Je mikrolokacija tako zelo slaba? Morda kdo pozna in pove iz prve roke? 30000 € se za takle apartma po moj splača skeširat če ni kakšnega drobnega tiska... Pa ne mislim na to da bi naslednjih 20 let hodil na Krk - kaksne 5 let pa ze.
mi smo gledali apartma v čižičih..to je v taki blatni uvali z precej novogradnjami in cesto med plažo in apartmaji...je sicer ker lepo porihtano...samo je lokacija totalno v P...cijazis se do mesta, nekih trgovin int ega sranja ni ravno blizu, nocnega dogajanja 0...kar se vidi tudi po cenah... nam so ponujali apartma z 85 kvadrati + terasa v pritlicju nekje za 130 jurjev pred 4 leti...polno je se blo fraj
Kje si pa pol ti kupil?
Preko v selcah, med crikvenico in novim vinodolskim. Pol ure ob morski poti do crikvenice.
Citat:
Uporabnik Yagi pravi:
Če imaš že doma hišo z vrtom, potem ti bo v stanovanjskem blogu še težje. Ker, ko se navadiš, da si sam svoj gospod in imaš prostor za "dihat"..... !
Nočem pa sploh pomislit, kaj bo, če boš dobil kakšne debile za sosede (pa vrjemi, se hitro najdejo). V roku parih let boš prodajal.
Če imaš kakšne dobre (res dobre in zaupanja vredne prijatelje), kaj pa, če bi skupaj dali € in šli v kakšno hiško vrjanta. Npr. ti daš 40k, kolega 40k in še en.....pa bi se že dobila kakšno hiško?! Ali ne, to odpade?! Pa še 3x več bi bila zadeva zasedena, stroški bi se delili....ne vem, samo razmišljam.
Citat:
Citat:
Uporabnik HEPAN pravi:
Citat:
Citat:
Uporabnik HEPAN pravi:
Citat:
Uporabnik krentip pravi:
Tole je 4x ceneje kot stane primerljiv oglaševan m2 apartmaja v tem kraju.
Na misel mi pride tole: There ain't no such thing as a free lunch
Kje je keč? Je slabo zgrajeno? V tej ceni ni zajeto vse? Je mikrolokacija tako zelo slaba? Morda kdo pozna in pove iz prve roke? 30000 € se za takle apartma po moj splača skeširat če ni kakšnega drobnega tiska... Pa ne mislim na to da bi naslednjih 20 let hodil na Krk - kaksne 5 let pa ze.
mi smo gledali apartma v čižičih..to je v taki blatni uvali z precej novogradnjami in cesto med plažo in apartmaji...je sicer ker lepo porihtano...samo je lokacija totalno v P...cijazis se do mesta, nekih trgovin int ega sranja ni ravno blizu, nocnega dogajanja 0...kar se vidi tudi po cenah... nam so ponujali apartma z 85 kvadrati + terasa v pritlicju nekje za 130 jurjev pred 4 leti...polno je se blo fraj
Kje si pa pol ti kupil?
Preko v selcah, med crikvenico in novim vinodolskim. Pol ure ob morski poti do crikvenice.
Kolk maš do plaže in kakšna je (drobni pesek,betonska, kamni)?
Citat:
Hey, kakšna je plaža v bližini? Razmišljam da bi prišel malce pogledat na Pag.
Citat:
Ok, tnx. Tale apartma na sliki bi imel, samo ne vem kakšna je kej gužva na plaži v glavni sezoni ...
btw., v katerem koncu Mander je tvoj apartma?
Citat:
Uporabnik frikenej pravi:
Mi ga imamo na otoku Krku, v vasici Korniæi. Boljše lokacija za apartma kot je otok Krk je ni!
Citat:
Uporabnik MrDaco pravi:
Ni važna kater otok je...