kje kupiti pleh (železo) po meri Lj -okolica

maggio

Fizikalc
19. avg 2007
1.704
1
38
Lj-bežigrad
Zadnjič sem hodil po štacunah, ker rabim en kos železa oz. pleha 35x57 debeljine cca 3mm, pa prodajajo samo cele plate, merkur ipd..
jaz pa potrebujem samo tak kos lahko tudi rosfrai (inox).
včasih sem take zadeve dobil v metalki za Bežigradom zdej je pa ni več in mi je đabe da kupujem celo plato .
hvala

Company

Pripravnik
7. okt 2007
787
6
18
Lazje bo, ce obisces okoliske privatnike, ki se ukvarjajo s kljucavnicarstvom in podobnim, in nafehtas, da ti tak kos odrezejo. Gotovo se jim valjajo posamezni manjsi kosi po delavnici.

19. jul 2007
2.888
1.604
113
Citat:
Uporabnik maggio pravi:
Zadnjič sem hodil po štacunah, ker rabim en kos železa oz. pleha 35x57 debeljine cca 3mm, pa prodajajo samo cele plate, merkur ipd..
jaz pa potrebujem samo tak kos lahko tudi rosfrai (inox).
včasih sem take zadeve dobil v metalki za Bežigradom zdej je pa ni več in mi je đabe da kupujem celo plato .
hvala

SBS (TopDom), kjer imajo tudi železnino (niso vse trgovine take), režejo po kosih (in obračunajo po kg), je pa za poklicat kakšne debeline imajo na voljo.

marc

Fizikalc
26. apr 2008
1.205
26
48
Poglej še, kdo se v okolici ukvarja z laserskim, oziroma vodnim razrezom materiala.

ahmed

Majstr
23. sep 2007
2.497
122
63
Skoda, ko si bil ze na brncicevi imas na koncu se MDM ki se samo s tem ukvarja.

Jest

iPhone Guru
26. jul 2007
15.508
779
113
Medvode / Slovenija
www.mobile.si
Citat:
Uporabnik dejan_ pravi:
Citat:
Uporabnik Jest pravi:
Zora Mengeš >> http://www.zora.si/plocevine

To so pločevine za strehe.

Lahko das tudi na streho ja... drugace pa ni nujno... Vem da prodajajo tudi po kosih... razrezejo... in po dogovoru tudi urkivijo na zeljene mere... Sem pred leti enkrat tam nasel plocevino ... in so mi odrezali na mero in tudi upognili v L profil po mojih merah ...

Naj poklice in vprasa, ce imajo to, kar zeli ...