Mi imamo Alno iz Hiše Kuhinj... saj sem že pisal tukaj o tem, da je ob dostavi manjkalo pol kuhinje ali pa so bili elementi napačnih dimenzij, zadeve so sami pomerili narobe tudi pri napi. Do zdaj sem že imel tudi dve reklamaciji, naknadno ugotovljeno, da je fronta od vgradnega pomivalca preširoka in ob odpiranju-zapiranju drgne v korpus, ob tem se lušči, na srečo na delu ki ni ravno viden... ker je Alno vmes gagnil, je nadomestni del nemogoče dobiti, Hiša Kuhinj je sicer poskušala priti do podizvajalca, ki je za njih delal, barvo je ta trofil v nulo, zato pa je bil rob fronte drugačen, bolj oster, kar seveda ni prišlo v poštev. Druga reklamacija, rob na korpusu kuhinje se je odlepil, prišli in zalepili nazaj, zdaj bo pa tretja, enaki rob na drugi strabi, ravnotako lepilo popušča.
Saj sem povedal že njim (čeprav me ne marajo, ker sem baje tak zahtevna stranka kot nobeden... jbg, če sem plačal, hočem dobiti obljubljeno, ne pa pofl), pa povem tudi tukaj... ta Alno je šit, ki ga tudi Dipotove kuhinje gladko prekašajo. Ne bi je vzel več niti zastonj.