Kje kupit "žogico" napolnjeno s peskom?

mistique

Guru
16. jun 2009
13.716
1.501
113
Emona / Carnium
To so žogice polnjene s peskom. Torej, če iščeš medicinsko oz. utežno žogo, potem je to to. Tisto na tvojem linku ni žogica
smile-1.gif
Mogoče, če napišeš za kaj potrebuješ, dobiš boljše odgovore (we are just like google).

Schumi

Fizikalc
2. avg 2007
4.123
10
38
Potrebujem za točno to, kar je na linku. Za fotografijo. Zdaj improviziram, bi mi pa takšna zadeva olajšala celo stvar. Je pa to tko, 10x10 al pa 15x15 cm velika zadeva, verjetno je polnjeno lahko tudi s stiropor kroglicami, čist vseen, potrebujem, da nagliham objekt, da stoji kot mora in da slikam.

Utisevalec

Guru
12. nov 2007
16.082
4.059
113
mivka + vrečka za vlaganje + ustrezna vrečka iz blaga (bombažna nogavica) + osnovno znanje šivanja

Mivko kupiš v gradbenem delu merkur-obi-bau centrov, ostalo mislim da veš kje se kupi.

Enake zadeve se sicer uporablja tudi v strelstvu kot podporo za puške, tako da lako pogledaš v lovskih trgovinah če imajo kaj.

KillaKHAN

Guru
27. avg 2008
17.805
1.121
113
Citat:
Uporabnik Schumi pravi:
Potrebujem za točno to, kar je na linku. Za fotografijo. Zdaj improviziram, bi mi pa takšna zadeva olajšala celo stvar. Je pa to tko, 10x10 al pa 15x15 cm velika zadeva, verjetno je polnjeno lahko tudi s stiropor kroglicami, čist vseen, potrebujem, da nagliham objekt, da stoji kot mora in da slikam.

pred leti sem bral intervju z enim našim "lovcem na živali" (fotograf) in je rekel, da ima za stabilizacijo objektiva v avtu vedno eno vrečo leče - mislim, da bi tud tebi ustrezala (če pa ne jo pa še vedno lahko poješ
cheer.gif
)