Kje kupit večjo količino mesa

Fusion

Fizikalc
1. okt 2007
13.448
3
38
Citat:
Uporabnik doctorz pravi:
Ok ti ne poznaš mogoče kdo drug pozna. Sicer res nevem za piščance, smo pa že purana kupovali. Govedino pa isto naročimo kot pri mesarju in takšno nas čaka za prevzem - očiščeno.....

LP

ste kupli celga purana, ali po kosih? Imaš kak kontakt...?

Fusion

Fizikalc
1. okt 2007
13.448
3
38
Hvala! Sem jih kr poklical
imajo samo B2B prodajo oz. dostavo. Za fizične osebe pa imajo trgovino na koroškem. Za očiščene piščančje fileje imajo ceno cca 6.20/kg

doctorz

Guru
7. sep 2007
7.921
650
113
pred racunalnikom
Žal purana nismo že dolgo kupovali všrašanje kje bi se to dalo nabaviti.

Je pa že nekdo napisal da za manjše količine mesa nebo nič cenejše kot v trgovini, samo kvaliteta je lahko boljša (ali pa tudi ne).

LP

Supergirl

Pripravnik
1. feb 2008
321
0
16
Citat:
Uporabnik Fusion pravi:
- Kvibo na spletni strani nima perutninskega mesa. Bom pa vseeno poklical.

Kvibo pišeki
wink-1.gif

Lep pozdrav, pa
roza.gif
!

Fusion

Fizikalc
1. okt 2007
13.448
3
38
Mater sem smotan. Sem pol pa v dveh klikih najdu:))
Hvala!

Evo poklical. Bentiš, teta bi se 3dni menla:)) Zlo prijazni!
Piščačnji file očiščen svež cca 3.8 + ddv/kg, zmrznjen je pa kak cent cenej.
Zmrznjeno sadje 2,35+ddv/kg

Glede dostave se da pa s šoferjem zment, da se kje na poti dobita. Nisem pa najbolj razumel kako je če pridem kr knjim.

Supergirl

Pripravnik
1. feb 2008
321
0
16
Tudi jaz sem ravnokar klicala. Mi bodo poslali na mail cenik za ribe in perutnino, tako da če kdo rabi, mu ga lahko posredujem, ko dobim. Nisem spraševala za določeno stvar, tako kot ti, ker me zanimajo različni artikli. Rabim nekaj za nas, predvsem pa za psa.

Lep pozdrav, pa
roza.gif
!

zino

Guru
3. sep 2007
6.682
2.480
113
Citat:
Uporabnik Fusion pravi:
Najprej hvala vsem za predloge!

- ja imel bi očiščene (brez kože in kosti), ker pri ne očiščenih gre kr veliko stran. Razlika v ceni v trgovini pa v času akcij gre v prid očiščenim, pa dela ni doma. Eni bi imel hišne pomočnice, eni pa očiščeno meso
wink-1.gif

gorenc????
al kmetu ne bi privošo niti centa več zaslužka?

Nazadnje uredil moderator:

Ralliart

Fizikalc
26. sep 2007
4.764
3
38
Nevem, v zalogu mas prodajalno direkt iz fabrke in vcasih je bilo tam ceneje pa pakunge po 5kg cesarkoli, danes majo tam vse zmrznjeno in isto ceno kot v BTCju na trznici k majo svez meso, tko da mislim da ceneje ni vec tudi v tistih stacunah ki so direkt pri firmah.

SIcer pa sem nabavil komplet bedra za 2.5eur/kg, jest nevem a se da se cenej, pomojem da ne?

V zalogu se bolj zadaj imas MDK mesnine se mi zdi majo isto prodajalno kot iz leta 80, recimomajo lepe kose mesa, fasiranga nimajo, ti pred tabo nabere kose in zmelje, mi je vsec ker je old school, ne to k je dans ze vse pripravljeno pri mesarjih pa sploh neves kaj je notr metal.