Kje kupit dober povštr?

VAG

Majstr
11. avg 2007
1.748
218
63
Torej, za kovtr ste se že razpisali kje se ga da dobit, mene pa zanima še povštr (vzglavnik)?

Rad imam mehak povštr, ampak da se ne ugrezne popolnoma. V zadnjih 3-4 letih sem že 2x kupil povštr od Odeje (neko njihovo boljšo izvedbo), pa se je še vsakič po letu dni uporabil totalno zbil skupaj. Ne pomaga niti pranje niti rahljanje.

Ali obstaja kakšen povštr, ki bi bil tudi po letu dni ali več uporabe kot ganz neu?
Pa da ne stane celo premoženje?

Lateral

Fizikalc
31. mar 2008
1.771
33
48
Jaz že 6 let uporabljam povštr od Hitex-a in sicer model ORTO, ki je nizek, saj vedno spim na trebuhu ali boku. Je še danes v istem stanju kot ob nakupu, nikjer scufan ali poležan. Imaš tudi druge modele različnih velikosti in trdot. Priporočam!

Pa še link: http://www.hitex.si/vzglavniki.php

Nazadnje urejeno:

motofrik

Majstr
24. dec 2009
3.044
442
83
tam ko se terc po tori rola
Jaz sem imel (no, še imam .ampak je zdaj v omari) Dormeo povšter. Ni mi všeč, ker je previsok in nekako ne gre glava ''v njega''.
Pol sem pa v Jysk, al kaj je že ona švedska trgovina, videl ogrooomno povštrov. Izbral in se full obnese. Pa sploh ni drago.

ynos

Vremenko
18. jul 2007
24.434
3.825
113
davorinm.wordpress.com
Meni zelo odgovarjajo Dollar vzglavniki. Sicer so dragi, jih imajo pa ogromno različnih, prodajalci pa radi svetujejo ustrezen povštr glede na način spanja ipd...

Jaz ga imam cca 5-6 let, pa je še zmeraj ok. Naslednjega bom verjetno tudi Dollar kupil