Me zanima kakšni bi bli komentarji če bi na bencinski črpalki električarji zaparkiral vsa točilna mesta, pa ne za to da bi šli po kako malenkost v poslovalnico ampak nekam za več ur, recimo v službo. To bi blo zanimivo vidt.pa sej ej tam plac za eno teslo..kaj jamrate.
Ne bi bilo panike, ker bi šli na črpalko 200m stran.Me zanima kakšni bi bli komentarji če bi na bencinski črpalki električarji zaparkiral vsa točilna mesta, pa ne za to da bi šli po kako malenkost v poslovalnico ampak nekam za več ur, recimo v službo. To bi blo zanimivo vidt.
Napaka Tesle, da je vzela EU denar in zdaj odpira polnilnice za druge proizvajalce.Moram direkt tu vprašati.
A je za lastnike Tesel običajno, da voznika ne-Tesle, ki na Superchargerju svojo Škodo fila, pogledajo s pogledom, kot da sem mi najmanj pol familije posili?
Kaj pa nisi bil v pajkicah in pink gamašah, sam si si kriv.Moram direkt tu vprašati.
A je za lastnike Tesel običajno, da voznika ne-Tesle, ki na Superchargerju svojo Škodo fila, pogledajo s pogledom, kot da sem mi najmanj pol familije posili?
Fous so ti , ker imaš boljsi avto. Pa tega ne upajo /smejo javno priznat, ker potem jih izobcijo iz Tesla religijeMoram direkt tu vprašati.