Ni razočaranje, samo nikoli ne bo predsednica ali pa vsaj zunanja ministrica.
To pa je razočaranje.
Ni razočaranje, samo nikoli ne bo predsednica ali pa vsaj zunanja ministrica.
To pa je razočaranje.
Jaz tudi, neJs pa od njih ne dobim sms-a s kodo za aktivacijo racuna...?
Mene bolj zanima po kaj se gre danes še v palmanovo? Zadnje 2x ko bil ravno z letalisc mimo se ustavil, pa ni bilo nic od nic. Zadeve cca 10posto nizje od slo stacun, na netu dobis prakticno vse ceneje. Edino pica je bila top (ajde, ob tistih cenah, sploh piva, mora bit!).
Tole je pa tebe zaobšlo. Sem šla prvič v življenju.Nisem drugih gledala, ker... pa, šlo se mi je v Palmanovo. Ker ravno osvajamo nove mejnike.
Zakaj pa ne? A ni namen pravega Desca da gre z babo v šoping in ji v kabini hrope v uho kako huda je v teh hlačah ipd...?Tole je pa tebe zaobšlo. Sem šla prvič v življenju.
In nauš verjel, nismo šli v Palmanovo, za do tja in nazaj ne rabim polnit, ampak smo se ustavili na poti iz letališča. Jaz mojega nikdar ne bi silila, da gre z mano v Palmanovo, če bi bila to ciljna destinacija.
Zakaj pa ne? A ni namen pravega Desca da gre z babo v šoping in ji v kabini hrope v uho kako huda je v teh hlačah ipd...?
Bližje katerega letališča ?A ni bližje letališča lokacija Ronchi dei Legionari ?
Ne, ker mu je prepovedala laganjeZakaj pa ne? A ni namen pravega Desca da gre z babo v šoping in ji v kabini hrope v uho kako huda je v teh hlačah ipd...?