Kje je eazy???

veselilisjak

Sloven´c
22. jul 2007
25.329
356
83
39
Citat:
Uporabnik skala pravi:
kzs
ko je tukaj pizdite nanj ko ga ni spet pizdite nanj. kakšni čudaki...

Saj ga ne pogreša nobeden, ki je pri zdravi pameti. Stieber je pač, milorečeno, poseben.

Seba81

Majstr
25. avg 2009
2.052
120
63
Doma
Citat:
Uporabnik map pravi:
verjetno organizira salafistične zbore pri Ljubljani
Fixed
P.S. Litija ima že svojga sranja dost
uf-1.gif

jtfc

Guru
Izključen uporabnik
24. jul 2007
19.994
2.737
113
Novo temo odpreš... ključne besede, "muslimani", "begunci", "teroristi", "zelene tablice", "Srebrenica izmišljena"......

Pride, preden se gumb od miške dvigne, ko postaš :D

Gatto

Guru
19. jul 2007
18.747
896
113
tu in tam
Hm..zadnjič sem slišal eno skupinco fensi šmensijev pri pogovoru v enem LJ lokalu-taki odišavljeni, "lepo oblečeni" , s kratkimi bradicami in dizajnerskimi okularji na nosu so si rekli , da so" metriči"..poglej se v špegu, če si tak potem veš..
smile-1.gif

wd40

Guru
10. dec 2007
2.874
797
113
Metrič je izraz za osebo moškega spola, ki naj ne bi prenašal poletij z vročino nad 40°C, se prehranjuje normalno in vsake toliko poje kaj sladkega. Po mojih opažanjih ga je na forumu Alter prvi v taki definiciji začel uporabljati uporabnik z nickom Darjan.

Lahko vneseš v si.wikipedijo, če želiš.

Kamele0N

YUGOslovanski mehanik Dmitri Mendeleev
23. jul 2008
42.412
5.658
113
Citat:
Uporabnik wd40 pravi:
Metrič je izraz za osebo moškega spola, ki naj ne bi prenašal poletij z vročino nad 40°C, se prehranjuje normalno in vsake toliko poje kaj sladkega. Po mojih opažanjih ga je na forumu Alter prvi v taki definiciji začel uporabljati uporabnik z nickom Darjan.

Gume si pozabu....pa ne "ola"
smile-1.gif

I

Izbrisan uporabnik #9334

Citat:
Uporabnik wd40 pravi:

ne-ne-1.gif
.
Če želiš zelo enostavno locirati metriča, je treba iti na gasilsko veselico ...
grims-1.gif

stieber

čebinar
1. sep 2007
17.258
3
38
Murgle
Citat:
Uporabnik Demz pravi:
Citat:
Uporabnik wd40 pravi:

ne-ne-1.gif
.
Če želiš zelo enostavno locirati metriča, je treba iti na gasilsko veselico ...
grims-1.gif

A zato hodi patriot na veselice opazovat, če je stardec slučajno navzoč?
confused-1.gif