Glede na to, da sem v Mariboru že drugi dan, sem kar malo razočaran z gostinsko ponudbo. Res je da ne poznam nič, zato uporabljam Garmin in grem tja kjer je bližje. Vendar, ker bivam v Malečniku, sem šel na kosilo v gostilno FRAJGRABA! Bil sem razočaran, saj so bila polnjena telečja prsa trda in ne prevečl ukusna. Skratka osebno nisem bil zadovoljen in glede na cene, je kar drago. Proti večeru sem šel na pizzo k Črnemu Baronu. Pizza živ pogreb, majhna in neukusna. Ni mi jasno kdo sploh še uporablja električno peč za peko pic!? Danes pridem v pizzerio Napoli, mislim da v Pernici. Peč električna... Sranje! Se obrnem in odidem! Nato sem odšel v gostilno Kramberger. Imam poln kuratz menijev z različnimi pečenkami in tenstanim krompirjem. Vzamem njoke v smetanovi omaki s puranjim mesom. Neukusno, brez začimb... Edina dobra stvar je bila Prleška gibanica! Velika in zelo dobra. Cene normalne, vendar vse skupaj brez veze. Ker bom v bližnji prihodnosti večkrat v okolici Maribora, bi prosil domačine, da mi svetujejo kam hodijo jest oni. Da je ukusno, zmerne cene in da gostilna ima parkirišče!