Kje dobit peno/gobo?

KillaKHAN

Guru
27. avg 2008
17.805
1.121
113
Rabil bi en kos pene, malo debelejše konsistence, za izdelavo naslonjala. Kje bi to dobil ta teden v Lj ali okolici. Velikosti nekje 15x5cm.

Hanzi

Guru
27. jul 2007
47.821
6.784
113
pri taščici
Pri tapetnikih in jogijarjih?
Ne vem kaj mislis "debelejse konsistence"
Kaksen tako msjhen konec se mogoce pri bratu lezi. Vem pa da jo je smotano natancno odrezat ker se ti mecka pod nozem.

KillaKHAN

Guru
27. avg 2008
17.805
1.121
113
Ko sem nabavljal 10 let nazaj sem kupil v purotehni na koroškem. Pa imaš 1000 in 1 gostoto pa ti naredijo. Lahko mehka kot peneča kopel, lahko trda kot tatami. To mislim z debelejšo konsistenco. Ne sme bit premehka.

I

Izbrisan uporabnik #9334

Plama Podgrad. So proizvajalci. Imajo tudi industrijsko trgovino, ki bo npr. jutri tudi delala. Pa svetovati bodo znali - to je še posebej ...

• Všeč mi je
Reactions: Romzi
I

Izbrisan uporabnik #9334

Aja, vidim sedaj ... nekako sem razumel, da potrebuješ specifiko, torej bi bil proizvajalec čisto prvi poklicani.

Torej, sorry, ne znam več svetovati. Pred nekaj leti smo imeli Astrino trgovino v jami, pa jo je Merkur požrl in od takrat nimamo pri nas več spodobne trgovine s tehničnimi snovmi. (Da bi jih pes poscal! :gorjaca: ).

Če drugega ne, bi jih poklical in te bodo usmerili. Če se gre pa za nezahtevno zadevo, bi pa morda imeli v Merkurju Vižmarje.

msenjur

Guru
11. sep 2007
27.025
-380
113
kaksna debelina? osnovne zadeve ima vsaka siviljska trgovina, lj recimo svet metraze.

in pa tak kos ima vsak tapetnik ali celo sivilja.

KillaKHAN

Guru
27. avg 2008
17.805
1.121
113
kaksna debelina? osnovne zadeve ima vsaka siviljska trgovina, lj recimo svet metraze.

in pa tak kos ima vsak tapetnik ali celo sivilja.

Bom šel v svet metraže najprej pogledat, ker rabim itak umetno usnje. Debeline bi najraje videl samo 2-3cm zato mora biti dovolj gosta, da ne pridem spod do lesa s komolcem.

Drugače bom pa kar po 3 ta močne vilede zlepil gor.

Hanzi

Guru
27. jul 2007
47.821
6.784
113
pri taščici
Ker si sicer nekje iz siske, lahko poklices tudi mojo znanko. Poklici jo tekom dneva, ker je popoldan v delavnici v okolici lj.
Najbrz ima tudi doma kaj na zalogi v "vizmarjih". Pa se zasila ti bo spotomoma, pa kaj navezla da bos bolj.....
https://www.facebook.com/siviljstvo
Ji prineses leseno osnovo, ce nima guzve naslednji dan odneses fertik narejeno. Pa usnje ti bo nasila, ne pa skaj ;)

Nazadnje urejeno:

KillaKHAN

Guru
27. avg 2008
17.805
1.121
113
Sem dobil vse v svetu metraže. Peno sicer nimajo na odrez in bi moral kupit 2x1 meter ampak so imeli okrogle fi 40cm, kar je zame več kot dovolj.

• Všeč mi je
Reactions: Hanzi