kje bi najraje ziveli (blok, hisa)?

Kje bi najraje ziveli?

• Skupaj glasov
    147

pikapoka

Fizikalc
24. avg 2007
2.148
0
36
Domžale
Jst trenutno živim v bloku v mestu, mi je kul, ker ni v orto-centru, da nimaš spodaj tistih barov in trgovin...imamo celo nekaj zelenja okrog.
zmaga.gif

excalibur

Pripravnik
24. sep 2007
321
0
16
je ni
Živim cca. 10 km izven Kopra v bajti in je zakon. Nimam nobenih problemov s parkiranjem, mam svoje dvorišče na katerem lahko delam kar hočem in mi nima noben izmed sosedov za kaj srat po glavi, grem lahko s psičko na sprehod v naravo itd. Sej ima tudi mesto in življenje v bloku svoje prednosti (imaš skoraj vse na dosegu roke, LJ je precej živa tudi v zimskih mesecih za razliko od mojih krajev...) ampak bajta je za moje pojme še vedno zakon.

msenjur

Guru
11. sep 2007
27.025
-381
113
ma kakšen blok?

Hiša! sploh ne vidim nobenih prednosti bloka in življenja v lj!

kavboj

Fizikalc
30. avg 2007
2.219
0
36
V bloku. 100m2 stanovanje z veliko teraso.

Pri hiši so veliko večji stroški vzdrževanja in seveda luksuzni vrt in mir. V bloku imaš pa večjo varnost in vse na dosegu 50m (vsa pr men).

Nazadnje urejeno:

Gamero

Majstr
13. avg 2007
5.079
137
63
okolica mesta
Citat:
Uporabnik msenjur pravi:
ma kakšen blok?

Hiša! sploh ne vidim nobenih prednosti bloka in življenja v lj!

Če bi od rojstva živel v bloku bi drugače pravil. Tako kot jast v hiši. Da pa ne bo pomote gradimo tudi hišo
smile-1.gif

lp

Tjasa

Fizikalc
10. dec 2007
4.403
0
36
Od rojstva naprej živim v bajti, sprobala sem tudi življenje v bloku (za en mesec -morje) pa moram reč, da morda za prvo silo... Ampak mislm, da bom za začetek kr mogla živet nekje v stanovanju, ker enostavno ne bom mela časa za hišo, to je preveč dela, se mi zdi da imaš v bloku pol manj skrbi.
Ko bom velika in imela familjo, pa kar v kakšni luškani hišici (montažne so mi
srce-1.gif
).

MiKa

Batagel
15. jan 2008
361
0
16
MB
Trenutno sem v hiši, primestno naselje...drugače pa ne bi imel nič proti kakšnemu stanovanju v novih blokih blizu Ljudskega vrta.

Babette

deklica
31. jul 2007
862
0
16
32
Ljubljana
Zivela bom v bloku v srediscu centra dokler bom mlada.
Ko pa bom dokoncala fax arhitekture in naberem neki kesa, se selim v novo bajto po mojih nacrtih. Thats it.
Seveda spet v mestu, ker mam vsakodnevne voznje po 5-15km cez glavo.

Kibibi

ubloonie
20. jul 2007
3.291
0
36
Citat:
Uporabnik MiKa pravi:
drugače pa ne bi imel nič proti kakšnemu stanovanju v novih blokih blizu Ljudskega vrta.

Da bi lahko gledal fuzbal tekme z balkona tko kot jaz
grims-1.gif

ziggy

Fizikalc
8. nov 2007
1.133
2
36
Živim v hiši v LJ, sicer miren konec, ampak se mi bo lep dan odtrgalo od vsega hrupa, svinjarije, prometa, gužve...

...da me zaprejo v blok se fooknem že prvi dan čez balkon.
Dokler si v srednji šoli/faksu je super, če si 15 min peš do centra LJ potem pa si zaželiš še malo miru...

dufus

Fizikalc
13. okt 2007
1.927
60
48
zivim v trnovem pri kud-u in mi povsem ustreza v stanovanju cez teden. grem pa enih 2x na teden domov (13km iz centra).

sicer pa sem ugotovil, da tisti, ki ze celo zivljenje zivijo na vasi hocejo v mesto in obratno.
sicer pa upam, da bom nekoc lahko zivel v neposredni blizini centra v hisi:D

Ice

Pripravnik
17. avg 2007
816
19
18
Hiša tko kot do sedaj, kajti si ne predstavljam življenja v bloku in vonja po čebuli iz vsakega drugega stanovanja
smile-1.gif

deejay2

Zelenc'
14. jan 2008
28
0
1
dufus pomoje si pa narobe ugotovil. Jest bi rad ostal v bloku, vecina ki je sedaj v hisi, pa ne bi sla za noben denar v blok.

Qmi

Fizikalc
22. jul 2007
1.056
1
38
41
Ljubljana
Citat:
Uporabnik deejay2 pravi:
vecina ki je sedaj v hisi, pa ne bi sla za noben denar v blok.

Jst sm že eden izmed takih
wink-1.gif

Sanje so hišica umaknjena nekam na podeželje, kjer bom lahko v miru užival prosti čas...brez da bi se mi kdo drl na ušesa
(dobr, pustmo ženo
grin1.gif
)