Citat:
Uporabnik Pepe pravi:
Citat:
Uporabnik Jest pravi:Sedaj je doma en Bosch (nevem oznake)... ampak pocasi spusca duso... pomoje so ravno notri kaksni zobniki ze malo znucani
... ker vcasih kar malo zbezlja ... Star pe je nevem ... ene 10 let mogoce ... Je pa cist "plastic fantastik" ... Ponavadi je tako, da se ne splaca niti na servis nosit... Sem pred kaksnim letom za en Boschev palicni mesalnik rabil spodnji del, ker je zacelo "ružit" ... Palični mesalnik je bil nov okoli 80€ ... samo tisti spodnji del pa dobrih 40€ ...
Servisiranje je problem. Oziroma problem je nabava rezervnega dela, ker notri ni nič takega, kar ne bi znalo polovico ljudi samih zamenjati. Malo podaljšan rotor motorja in en večji plastični zobnik, če se prav spomnim. Pred leti sem imel našega prejšnjega narazen. Zlomilo je zobce, ko je nekdo za potrebe javne ustanove mlel star papir, da so potem otroci delali nov papir
. Znal bi sam menjati, vendar mi na servisu zobnika ni hotel prodati, ker je kao "mnogo različnih modelov" in sem ga moral dati na servis. Ko je spet začel štrajkati, smo kupili novega, ki je praktično enak tistemu iz leta 1990. Ker sem imel novega doma, sem si upal spet starega razdreti in tokrat sem samo očistil kontakte, malo namazal zobnik in spet dela parkirna funkcija in vse hitrosti. Dal sem ga mami, ki pa ga malo rabi. Dela pa enako kot nov.
Ali se kje dajo dobiti ti rezervni deli in dodatna oprema "neposredno"? Mogoče v Nazarjih (BSH)? Trgovci so mi rekli, da prodaja poteka samo preko servisov.