Lahko ja, lahko ne. Škodi pa ne.Spoji so pokitani do konca, zdaj pa mi eni pravijo da se morajo celotne stene prevleci se z jubolinom recimo, drugi pa da ni treba. Ima kdo kake pametne razloge za eno ali drugo stran?
Barvati sem mel namen z wagnerjem.
Zirafo pa mam pri roki, bo hitreje
Saj to ja. Jaz nisem nic dajal jobulina lahko sliko posljem ne pozna se nic.Če boš preveč po papirju z žirafo vlekel ne bo OK.
To imaš Krekov odgovorLahko ja, lahko ne. Škodi pa ne.
sej Krekovi odgovori so tudi iz navodil za cepivo. cepiš se, razen če se ne cepiš. Odločitev vsakega posameznika. enako kot kitanje al pa ne kitanje.V bistvu ne, ker po tehničnih listih in navodilih je oboje pravilno. Odločitev vsakega posameznika. Če se pa vpraša, kaj jest naredim, je pa odgovor da pokitam, ker je to pametno, seveda pa ni potrebno. Bo šlo zdej v kišto?
Žirafa je namenjena bolj za brušenje celotne stene po nanosu jubolina npr. Mislim, da bo bolj učinkovito ročno zbrusit ker je najbolj pomembno, da ni roba med kitom in knauf steno. To pa najlažje narediš, če sam s prstom pritineš s šmirglom po robu. Če roba ne bo, se po barvanju ne bo videlo. Če bo rob pred barvanjem, bo tud tam po barvanju.Barvati sem mel namen z wagnerjem.
Zirafo pa mam pri roki, bo hitreje
Spoji so pokitani do konca, zdaj pa mi eni pravijo da se morajo celotne stene prevleci se z jubolinom recimo, drugi pa da ni treba. Ima kdo kake pametne razloge za eno ali drugo stran?