A je bil mogoče že kdo tam? Kaj se da tam dobit? Namreč sem iz MB in se nebi rad zastojn vozo.
LP
LP
Si pa res šrot kupu, še pokvart se noče!Citat:
Uporabnik gretzky pravi:
Enkrat sem v domžalskem zdravstvenem domu moral nekaj čakati, pa sem z namenom, da ubijem čas, šel v kitajsko trgovino, ki je v neposredni bližini ZD. Vse je kar poceni (večina je tam nekje do 3€), amoak nič takega, za kar bi rekel, to bi pa kupil.
Skratka neko sranje. Kupil sem dve povečevalni stekli za otroke in dve LED lučko na dinamo. Po več kot letu so vse stvari še cele, lučki pa celo delata, pa čeprav sta padli na tla vsaj 50x.
Ja, še na Kitajce se ne moreš več zanesti.Citat:
Uporabnik Car pravi:
Si pa res šrot kupu, še pokvart se noče!Citat:
Uporabnik gretzky pravi:
Enkrat sem v domžalskem zdravstvenem domu moral nekaj čakati, pa sem z namenom, da ubijem čas, šel v kitajsko trgovino, ki je v neposredni bližini ZD. Vse je kar poceni (večina je tam nekje do 3€), amoak nič takega, za kar bi rekel, to bi pa kupil.
Skratka neko sranje. Kupil sem dve povečevalni stekli za otroke in dve LED lučko na dinamo. Po več kot letu so vse stvari še cele, lučki pa celo delata, pa čeprav sta padli na tla vsaj 50x.
Odvisno kaj kupuješ. Luči za bicikl tolk da ti ni treba kazni plačat v mraku nikjer ne dobiš drugje za 3€ kot stane v Zmaju, pa igrače, lepila, ostalo je pa recimo na podobnem cenovnem nivoju kot Kik.Citat:
Uporabnik MihaM pravi:
Tale kitajski zmaj al kaj je že niti slučajno ni poceni.