Kitajski telefoni in aplikacije

Hanzi

Guru
27. jul 2007
48.070
6.917
113
pri taščici
slovenščina?
me pa zanima kakšne slike delajo ti kitajski telefoni, predvsem pri slabši svetlobi.
na gsm areni jih niti ni na seznamu, kaj šele da bi primerjal slike ki jih naredil fotkič

Nazadnje urejeno:

birca

Pripravnik
26. okt 2007
424
19
18
Slovenščino piše da ima.
Trenutno so zbirali prednaročila. Bom počakal kakšen mesec, da vidim kakšna bodo mnenja.

Azgard

Pripravnik
5. feb 2011
688
0
16
Izkaže se da je ponavadi kamera tista stvar pri kateri največ šparajo, ravno zato, ker najmanj vpliva na marketing. Druga stvar kjer šparajo pa je software podpora, se splača kipit popularnega, ki ima kake neuradne rome.

Hanzi

Guru
27. jul 2007
48.070
6.917
113
pri taščici
Citat:
Uporabnik birca pravi:
Slovenščino piše da ima.
Trenutno so zbirali prednaročila. Bom počakal kakšen mesec, da vidim kakšna bodo mnenja.
Na linku piše slovenčina. To zna biti po naše slovaščina, tako da preveri!

doctorz

Guru
7. sep 2007
7.921
650
113
pred racunalnikom
Slike so kar dobre na 13mp kameri. Smo bili na neki zurki in sva slikala z lg g3 in jaiyu g4s vecina slik je istih kaksne so boljse iz lgja. Pri dnevni svetlobi pa ni nekih razlik.
Najvecji problemi pri kitajcih so gps navigacija in telefonski imenik ki ne prebere imena iz imenika ce imas shranjeno 00386.... Gps moras pa prenastaviti ker ne najde satelitov.
Za kaksne hardcore uporabnike bi vseeno priporocal kaksne bolj znane modele, za mene ki samo surfam po internetu pisem smse in podobno je dovolj dober kitajski
wink-1.gif

Ytbnd

Guru
2. mar 2010
16.921
5.991
113
Slick
Sem imel dvojko v roki in ni bil nič kaj počasen, mislim pa da je bil gor drug rom namesto stock.

doctorz
Citat:
Najvecji problemi pri kitajcih so gps navigacija in telefonski imenik ki ne prebere imena iz imenika ce imas shranjeno 00386.... Gps moras pa prenastaviti ker ne najde satelitov.
Lahko ti iz prve roke povem da onim na MediaTek MT6592 dela gps čisto v redu, najde pozicijo v manj kot 10 sekundah, offline način - samo gps iskanje (telefon je Coolpad F1 8297W ).

Hanzi

Guru
27. jul 2007
48.070
6.917
113
pri taščici
ACE sem imel pol leta,s edaj g aima žena leto in pol, jaz pa imam slabi dve leti ace2. če si inštaliram FB mesenger, se mi zadeva totalno obesi (da kličem lahko traja do 5 minut). Res da imam cca 10-15 app naloženih, razmišljam da bi tudi FB dal dol, ker ga itak ne uporabljam veliko, je pa praktično najbolj požrešen.
Zato ni ravno pohvale vreden, sploh zato ker je bila redna cena preko 300 evrov... (na aneks sicer potem en evro, ampak sem poleti zaradi prehoda drugam dal potem 80 evrov kazni).
In glede na to kako razbijate gorilla glass stekla (samo da ga malo bolj na trdo odložite na mizo... ) na raznih samčungih za 500+ evrov, pač nisem pripravljen dati toliko za telefon.