so mn šefi djal naj kr od ene spammerske strani neke kirurške naročim. kukr hočjo, jst delam od doma.Če ni strogo zate, potem so tudi take dobre najbrž. Vsaj v enem slo podjetju
Neodvisna stran za zbiranje in prikazovanje podatkov o okužbi Covid-19 v Sloveniji.
![]()
Anonimno poročaj in spremljaj zbrane podatke!
Neodvisno zbiranje in prikazovanje podatkov o širjenju in prekuženosti s COVID-19 v Slovenijicovid-19-stats.si
Python skripta za pripravo tablice se je na mojem starem računalniku izvajala dobrih 10 minut in pripravila datoteko velikosti 3 GB (nekoliko toliko kot je velika zadnja epizoda serije Star Trek: Picard v 1080p ločljivosti) v kateri je 40.919.996 zapisov, iskanje EMŠO po zgoščeni vrednosti pa traja približno 30 sekund.
Kaj se pa govori? Nisem napisal da so kirurske maske odlicne ampak dobre. Ob nekih normalnih stikih z okuzenim dobro varujejo to sem mislil.Še en teden nazaj smo od "stroke" poslušali drugače pa čeprav je večina vedela to kar se danes govori.
Lahko povem iz svojih izkusenj da smo bili ze v stiku z pacienti z korono. Uporabljali smo kirurske maske. Zaenkrat smo vsi negativni hvala bogu. S tem da je maska na obeh torej na pacientih in na nas.
Kaj se pa govori? Nisem napisal da so kirurske maske odlicne ampak dobre. Ob nekih normalnih stikih z okuzenim dobro varujejo to sem mislil.
Bols kot nc sigurn. Kok bols pa pojma nimamSem že 1x spraševal: a buff ni ok?
koliko je šele kitajcev...Koliko več pa je američanov od italjanov?
to je sicer staro ene 5 let ampak v redu...
Floki, a je tale emšo, ki si ga napisal pravi. Ker moj je pa 3112953......
lp
Američani testirajo cca. 120-150k folka dnevno, tako da jasno da bodo tam cifre še narasle, verjetno tudi testiranja.
Romi opozarjajo na težave pri šolanju
Predsednik foruma romskih svetnikov Slovenije Darko Rudaš je opozoril na težave Romov pri šolanju na daljavo. Medtem ko v Prekmurju delo poteka dobro, pa predvsem z Dolenjske poročajo, da še nimajo vsi računalnikov oziroma niti dostopa do interneta.
Napiši svoj pravi emšo, če upaš.![]()
Za veliko noč bom poslal praznično voščilnico Bernardi.