Kitajski "napad"

darwin

Majstr
17. avg 2007
836
604
93
Jaz ravno s suca... Polnilnica crknila... Rahlo besna... Kje na hitro lahko dobim kaj za v tisto vticnico rdecebelo (32A)? Tok mi ne gre za ceno, 50 evrov gor dol, sam da jo dobim čimprej. Kje kaj na zalogi pri nas?
A ta tvoja, tista, ki je bila nekaj oreng, sicer draga, ampak s supportom in full funkcijami? Ne delam se norca, samo preverjam če sem si prav zapomnil. :obesise:

Če to drži, potem si dokončno zabila žebelj v krsto teh brand name polnilc.
Jaz imam tudi značko, ki celo sodeluje z evropskim proizvajalcem avtomobilov. Brick od škatle, edini plus je, da ima 7,5 m kabla kar pomeni, da je vseeno kako in kam parkiram.
Očetu je high tech evropska tudi hitro shodila.

Amazon in AliExpress dobiš v parih dneh, če se ne voziš veliko še pred naslednjim polnjenjem.
Za shelly imaš na internetu na .com kupon za 15% off.

Me pa zanima, če ima kdo tole shelly polnilnico? Me mika, ker mi gre brick na živce.
Koliko imaš možnost nastavljanja urnikov in tokov?

Hanzi

Guru
27. jul 2007
51.271
8.915
113
pri taščici
Fak sem mislil da Ima BB zalogo, pa samo vidim da prodaja isto kot AE. https://www.bigbang.si/avto-moto/polnjenje/pametne-polnilne-postaje/
Ce pridem v ponedeljek na Brnik jo imam lahko s seboj.
Ne bos prva ki jo bos rentala.
Iz takih razlogov sem jaz kuoil dve.
No eno sem "fiksno" pripel na nadstresek, drugo pa s seboj vozim ko se potepam po Balkanu. Za vsak primer ima zupnik kuharico pravijo ;)

• Haha
Reactions: Rekreacija

Fly

Guru
21. jul 2007
2.800
634
113
Ja jaz sem kabel naročil na bigbangu, pa sem na koncu videl da pošljejo iz tujine.

Jabe

Guru
1. okt 2007
17.568
9.715
113
Kao 3... Ampak meni so rekli 1 leto. Seveda bom povprašala. Bom dala popraviti. Končno sem jo nazaj opamentila, da je bila še bolj brihtna kot prej, zdaj pa tole. Na koncu mi najbrž ne bodo priznali garancije in bom plačala več, kot za tole spodaj, ki sem jo naklikala:

gledala sem še tole, samo je večja in meni bolj nerodna:

32A so takoj čez 200€. Pa vseeno malo palim na to, da so vse možne zaščite notri in da je kolikor toliko proizvajalcu za verjeti. Tale je kar pohvaljen.

A ta tvoja, tista, ki je bila nekaj oreng, sicer draga, ampak s supportom in full funkcijami? Ne delam se norca, samo preverjam če sem si prav zapomnil. :obesise:

ja, ta. 3/4 leta je sicer delala, kot je bilo treba, od takrat pa same sitnosti.

sicer pa hvala vsem, da ste takoj na pomoč priskočili. sem vedela, da boste koj z rokava stresli kam in kako. pa glih par dni nazaj je bilo govora o teh polnilnicah. sem vprašala ker ste govorili o 150-200€, ampak one so 16A (tudi Shelly je 16A). če moram pa adapter kupiti, sem pa na istem. Pri nas pa malo pretiravajo s ceno in ker naj bi tole z aliexpressa bilo drug teden tu (Poljska), sem kar tam vzela.

• Všeč mi je
Reactions: Hanzi

Hanzi

Guru
27. jul 2007
51.271
8.915
113
pri taščici
Feyree mi fila ze dobre tri leta, vecino casa 2 EV
Ce se niso pokvarili , potem je to ok nakup.
Trsla to na srečo ne bo cuknila vec kot 16A.
Moraš pa pazit da ne hos kaksne pancerke skurla ko bo kdo starega tvinga/zoe priklopil z 22kw odjemom