88 je trajna , "255" je 30 sekundna (zapisana in obracunana v zavarovalni polici)Res, 88? V cem je fora?
Sporočim, naj bi bil naslednji teden…
88 je trajna , "255" je 30 sekundna (zapisana in obracunana v zavarovalni polici)Res, 88? V cem je fora?
Sporočim, naj bi bil naslednji teden…
A za zavarovalnico je merodajna največja moč? sem mislil, da plačaš tisto kar je v prometni zabeleženo...88 je trajna , "255" je 30 sekundna (zapisana in obracunana v zavarovalni polici)
Nope, maximalna. Do nekje 2022 so nekatere zavarovlanice upostevale trajno moc, potem pa maximalno bolj ali manj vse..A za zavarovalnico je merodajna največja moč? sem mislil, da plačaš tisto kar je v prometni zabeleženo...
Že dolgo ne več, ker so razrede razširili že pred časom.In placas za AO (verjetno) za rimac nevero s 1300kw toliko kot za nekega byd atto s 135kw
A sva se narobe razumela ja
Ne ne
Mislim subvencija pri dražjih avtih ni bila ravno tako velika na vrednost avta kot recimo pri Twingo.
To sem mislil.
Pa naj ti služi.
400KW polnilnice pa imaš Eleport na Rudniku pa kakšen Petrol v Petrovčah za tovrnjake, Lukovica, Enertec Maribor v Tamu.
Se najde nekaj.
Če vzameš hišno elektriko pri Petrolu pa imaš 50% popusta na polnjenje.
Ali pa pakete polnjenjena kjer prideš tudi na ceno 30 cent/ kwh.
Tesla pa ne pride v poštev ker zaenkrat premore samo 400 V polnilnice.
Ampak jih tudi že posodabljajo.
Če dnevno delas vec kot 100 km, bo šuko premalo...A sva se narobe razumela ja
Sem pa popolnoma nepripravljen na elektriko.
Koliko sploh stane na polnilnici da nafilas recimo 80kwh?
Za silo se narocil šuko kabel, potem bo pa pocasi doma treba narediti polnilnico.