Ravnokar si opisal normalno družinsko uporabo. Tega zgleda ni več.Da se vozijo 4 osebe in potrebuje prostor za prtljago, to pa se ne more zgodit??
Kaj je za tebe normalen ded? Ker jaz z 184cm nimam teh problemov. Niti jih nisem imel v Astri ST.V oktaviji normalen ded ne more sedet na nobenem od 5 zicev
Pobček, nimaš 200 kil.Kaj je za tebe normalen ded? Ker jaz z 184cm nimam teh problemov. Niti jih nisem imel v Astri ST.
Tak k se je definicija normalnega deda spremenila, se je tudi definicija normalne družinske uporabe.Ravnokar si opisal normalno družinsko uporabo. Tega zgleda ni več.
Kaj je za tebe normalen ded? Ker jaz z 184cm nimam teh problemov. Niti jih nisem imel v Astri ST.
Ne rabim kombija, je navaden karavan čisto OK. Hočem samo reči, da imajo različni ljudje različne načine uporabe in da so zadnji sedeži v osebnih avtih v povprečju zelo malo zasedeni.pol pa kombi, pa je to to.
jaz em ti napisal, da vozim 98% prazen kuferan. takisto žena.
ko je drama, ga nafilamo, pa tudi sedeze znamo podret če vozimo lestve ali OSB plošče. in podobno.
Kvaliteto se vidi, ko narediš 10 tisoč km po slabih cestah,v vseh vremenskih pogojih.