Sem bil na "vranskem". Na mokri, spolzki,... podlagi je najbolje šlo enemu zelenemu, ki ni imel dolgo izpita..R19 in nove ozke gume.Ni problem v meni, jaz sem na slickih najrajši, samo komentar kaj pišejo mnogi uporabniki...
na drugem forumu je en šel z M3 na amzs center varne vožnje s temi gumami, mišelin, na dežju je baje slabše vozil kot stari golf...
Glede avtov si precej proti kitajcu nastrojen, zakaj te njihve gume tako mikajo ?Kaj pa tristar? Te so baje ok
Lahko kopirajo recimo sestavine in profil, ampak to je samo del zgodbe.V gumi ni nic elektronike. Kitajcom pa res ni problem skopirat eu gume in prodajat za pol al se manj
Bolj se je za bat kaj lahko Amerikanci in EU sploh dobijo, če kitajc zapre štacuno.Ja dobit ne morejo vseh cipov…mislim da 2nm sploh ne?
Saj sem bil z Y na par kkm starih hankook tudi najslabši na mokrem.Ni problem v meni, jaz sem na slickih najrajši, samo komentar kaj pišejo mnogi uporabniki...
na drugem forumu je en šel z M3 na amzs center varne vožnje s temi gumami, mišelin, na dežju je baje slabše vozil kot stari golf...
Pa saj nisi odkril tople vode če si pri 10 stopinjah v dežju primerjal novo zimsko linglong in katerokoli letno.Saj sem bil z Y na par kkm starih hankook tudi najslabši na mokrem.
Sem imel možnost probat zimski linglong. Svetlobno leto pred tovarniskim hankook pri temperatirah okoli 10x. Je pa res da tulijo kot bi imel vse lezaje zanic, pa poraba se tudi nemarno dvigne. Anpak za porabo sr mi gladko je"be vsaj dokler imam viske na SE. Razmisljam da bi jih kupil gkede na to da dobim 3 za ceno ene premium gume.
A ti to resno, da kitajci čipov ne delajo ?Čipe dela tajvan in ne kitajska, zato jih americani branijo pred kitajsko in jih bodo