Kitajski "napad"

damirj

Guru
9. maj 2012
5.722
2.670
113
Saj to opisuje ice, tega pa ja ne bos kupil?
ICE ja, ampak me zanima, če so to skupne komponente tudi z EV, ker to dvomim, da med ICE in EV različico kaj posebno spreminjajo. No in zanima me tudi, ali bo z modelom IM5 kaj od tega izboljšano, popravljeno. Npr sedežev s plastičnim usnjem si res ne želim, naj mi dajo magari čisto navadno blago. In uredijo infotainment, da je uporaben. in ostale malenkosti, ki so čisto po nepotrebnem zezanje folka v glavo.

damirj

Guru
9. maj 2012
5.722
2.670
113
Klima je podimenzionirana kot tudi motor; to je vstopni rang avta za 16k eur ki je velikosti 2x večjega ranga, čudeževe ne gre pričakovat. Klima na ZS EV naj bi delovala normalno, enako je zm otorskim sklopom.

Kam piha nastavljaš preko centralnega zaslona, tam tudi vklapljaš izkplljaš AC in notranje/zunanje kroženje. Vem butasto, ampak ni edini avto s takim sistemom. Pri tem imaš celo za vent in temperaturo fizično tipko, kar je celo pohvalno.

Prikaza zunanje temperature ICE NIMA, nikjer. Avto očitno ni bil narejen za trg kjer se to rabi in te funkcije ni, čeprav za ene trge ima. Gre samo za SW funkcijo ki jo za EU očitno nočejo posodobit. EV verzija prikaz (na istem zaslonu) IMA. Tudi informtaiment (na istem zaslonu) je sicer podoben z mnogo več funkcijami, ampak bolj tekoč in odziven (pomojem drug CPU/sistem zadaj). Sicer tudi na osnovnem dela normalno android avto, tako da navigacijo uporabljaš preko telefona projeciranega na zaslon ...

MG ZS stara izvedba je zdaj 16k€, ko je gen 2 zunaj. Predvidevam, da je cena bila podobna, kot cena za gen 2.

Jaz sem imel samo Apple Carplay. In kolikor sem bral samo tega podpira.

Kam piha klima nstavljaš preko ekrana, drži. Ampak nimaš izbire pihanja v vse tri reže. Lahko izbereš pihanje v vetrobransko steklo in v noge, ali samo vetrobransko steklo, ali pa samo sredinsko in v noge, ali pa samo v noge, ne moreš pa izbrati pihanja v vse tri reže, ker ni opcije.

Utisevalec

Guru
12. nov 2007
16.590
4.424
113
MG ZS stara izvedba je zdaj 16k€, ko je gen 2 zunaj. Predvidevam, da je cena bila podobna, kot cena za gen 2.

Jaz sem imel samo Apple Carplay. In kolikor sem bral samo tega podpira.

Kam piha klima nstavljaš preko ekrana, drži. Ampak nimaš izbire pihanja v vse tri reže. Lahko izbereš pihanje v vetrobransko steklo in v noge, ali samo vetrobransko steklo, ali pa samo sredinsko in v noge, ali pa samo v noge, ne moreš pa izbrati pihanja v vse tri reže, ker ni opcije.
Android auto dela normalno, imamo takega MGja doma.

Vse tri reže dvomim da imaš pri katerem avtu na izbiro. Šipa je samo šipa ali pa kombinacija z nogami, tako je v golf 2 rotacijska loputa delujoča in tako je ostal standard, vsaj na preprostih klimah z "eno" loputo! ;)

MrDaco

Guru
11. sep 2007
12.951
7.105
113
Posamično sem lahko nastavljal zračnike poljubno na mojem bivšem 20 let starem Oplu. Od kot ti ideja da to nobeden avto nima?

damirj

Guru
9. maj 2012
5.722
2.670
113
Android auto dela normalno, imamo takega MGja doma.

Vse tri reže dvomim da imaš pri katerem avtu na izbiro. Šipa je samo šipa ali pa kombinacija z nogami, tako je v golf 2 rotacijska loputa delujoča in tako je ostal standard, vsaj na preprostih klimah z "eno" loputo! ;)

Mi ni dalo miru, sem šel prav pogledat, že ker smo imeli doma Jetto, ki je bil pač golf2 s prtljažnikom in če se še prav spomnim, se je tam dalo enostavno vklopit pihanje na šipo. In kot kaže, se niti ne motim, je pa očitno to bilo na voljo samo na eni vmesni stopnji hitrosti ventilatorja. Drugače pa še Golf 4 s climatronic ima posebej gumb za pihanje v šipo in si ga lahko vklopil kadarkoli, za današnje standarde je to enostavna enostavna klima.

corsol

Guru
11. mar 2010
3.473
1.279
113
javim :evil: v ozjem izboru lynk 02 ali mazd6e
Preveri malce komentarje(recimo redit) lastnikov, pred testom in nakupom.
Ne dolgo nazaj je nekdo pisal o lynku(ne vem kater model) da ga mora non stop neki resetirat... + kup drugih napak in že razmišlja o prodaji., pa nekateri znajo o servisu (tujina) povedat da so neodzivni.

sajkek

Guru
16. mar 2008
37.712
12.312
113
02. so cist novi.. verjetno porodne 01 in 08 so ice.. drugače je to geely in volvo ex30 ... kar sicer ni dobra popotnica.