Moja ima v octaviji kitajca (bil je že v avtu ob nakupu), ki je narejen "po meri" za VW, Škodo, VW. Vse sicer špila in je na oko super, ampak:
1. BT je katastrofa (eho)
2. Vzratna kamera crknila po 2 letih (pred kratkim je še delovala, nato je začela utripat, zdaj dokončno crknila)
3. FM postaje lovi zelo slabo (rak rana vseh kitajcev po mojih izkušnjah)
4. Zvok slabši, če primerjam z originalnim radijem
5. Prizadel jo je WNRO (zgooglajte tisti ki ne veste kaj pomeni), se pravi ura in datum napačna, patcha za ta model ne najdem, supporta ni.
Pozitivna plat sistema je, da je priklopljen na Can-Bus, se pravi delajo volanske funkcije, ter prikazuje vse avtomobilske funkcije na dispayu.
Če povzamem izkušnje, ne samo lastne - velikokrat namreč delam razne instalacije navigacij v teh sistemih, bi rekel, da je kvaliteta skladna s ceno. Sam osebno nikoli nebi dal kaj takega v nek sodobnejši avto, ki ima že fabriško zadovoljiv infotainment. Govorim seveda za kitajce ki so cenovno pod ~400 USD.
tale pa zmaga (beri v opisu tega radia)
1. BT je katastrofa (eho)
2. Vzratna kamera crknila po 2 letih (pred kratkim je še delovala, nato je začela utripat, zdaj dokončno crknila)
3. FM postaje lovi zelo slabo (rak rana vseh kitajcev po mojih izkušnjah)
4. Zvok slabši, če primerjam z originalnim radijem
5. Prizadel jo je WNRO (zgooglajte tisti ki ne veste kaj pomeni), se pravi ura in datum napačna, patcha za ta model ne najdem, supporta ni.
Pozitivna plat sistema je, da je priklopljen na Can-Bus, se pravi delajo volanske funkcije, ter prikazuje vse avtomobilske funkcije na dispayu.
Če povzamem izkušnje, ne samo lastne - velikokrat namreč delam razne instalacije navigacij v teh sistemih, bi rekel, da je kvaliteta skladna s ceno. Sam osebno nikoli nebi dal kaj takega v nek sodobnejši avto, ki ima že fabriško zadovoljiv infotainment. Govorim seveda za kitajce ki so cenovno pod ~400 USD.
Mene tudi zanima nek kitajc za v Pro'ceeda mk1 2 din. Gledam tole na BG za smešen denar. Kamere načeloma ne rabim, če pa dobro dela jo bom pa tudi dal. Ima kdo konkretne izkušnje s kakšnim modelom? Je zvok veliko slabši, kako lovi FM?
iMars 7023B 7 Inch 2 DIN Car MP5 Player Stereo Radio FM USB AUX HD bluetooth Touch Screen Support Rear Camera
Only US$35.99, buy best imars 7023b 7 inch 2 din car mp5 player stereo radio fm usb aux hd bluetooth touch screen support rear camera sale online store at wholesale price.www.banggood.com
tale pa zmaga (beri v opisu tega radia)
WARNING:
1.Please do not stop car's engine before the product's power was turned off, otherwise the product will reset to factory setting.
Nazadnje urejeno: