Uporabljate neposodobljen brskalnik. Ta ali druga spletna stran morda ne bo prikazana pravilno. Posodobite brskalnik ali uporabite alternativni brskalnik.
browser je čisto ok. drugo je e pričakuješ od kindla da ga boš mel kot tablico.
če pa rabiš nek info tak na hitro pa lahko vse najdeš.
pač treba je vedet čemu je naprava namenjena v osnovi.
Če si navajen iPada je to katastrofa, žal. Ne me narobe razumet, obožujem kindle. Za branje knjig je boljši od vsake tablice z lcd/amoled zaslonim. Za web browser in mail klient pač ni. Zato je resno za razmisliti, če je vredno plačati več za 3G. Po mojem mnenju ni.
Citat: Uporabnik doto pravi:
Če si navajen iPada je to katastrofa, žal. Ne me narobe razumet, obožujem kindle. Za branje knjig je boljši od vsake tablice z lcd/amoled zaslonim. Za web browser in mail klient pač ni. Zato je resno za razmisliti, če je vredno plačati več za 3G. Po mojem mnenju ni.
Zgolj v razmislek. Poznam osebo, katera ima Kindle 3G zgolj za čekiranje mailov, so pa stalno po tujini. Ja, web browser je slab, vendar lahko maile komot na hitro prebereš in odgovoriš BREZPLAČNO, pa čeprav si v Kuala Lumpurju. Tako da, odvisno kaj pričakuješ. Seveda je pa to daleč od udobja, ampak se splača potrpeti, če prišparaš.
Ta stran uporablja piškotke, ki vam pomagajo prilagoditi vsebino in funkcionalnosti ter obdržati prijavo, če ste registrirani.
Z nadaljnjo uporabo tega spletnega mesta soglašate z našimi piškotki.