Kindle Touch 3G ?

doto

Fizikalc
25. jul 2007
3.175
0
36
Pri nas je Simobil. Sicer je pa to bolj na pol uporabno. Vgrajen browser je katastrofa, knjige pa si že preko wifi naložiš.

luka51

Guru
16. avg 2007
14.496
5.790
113
browser je čisto ok. drugo je e pričakuješ od kindla da ga boš mel kot tablico.
če pa rabiš nek info tak na hitro pa lahko vse najdeš.
pač treba je vedet čemu je naprava namenjena v osnovi.

Lateral

Fizikalc
31. mar 2008
1.771
33
48
Maile, novice, forume, wikipedio,... vse lahko brez problema preglejujes zastonj kjerkoli. Kindle pac ni enako iPad.

doto

Fizikalc
25. jul 2007
3.175
0
36
Če si navajen iPada je to katastrofa, žal. Ne me narobe razumet, obožujem kindle. Za branje knjig je boljši od vsake tablice z lcd/amoled zaslonim. Za web browser in mail klient pač ni. Zato je resno za razmisliti, če je vredno plačati več za 3G. Po mojem mnenju ni.

doto

Fizikalc
25. jul 2007
3.175
0
36
Še ena 7" android tablica. Kar se pa branja knjig tiče, je pa precej težji in debelejši od e-ink verzij kindla.

sad

Guru
24. avg 2007
21.192
9.826
113
Citat:
Uporabnik doto pravi:
Če si navajen iPada je to katastrofa, žal. Ne me narobe razumet, obožujem kindle. Za branje knjig je boljši od vsake tablice z lcd/amoled zaslonim. Za web browser in mail klient pač ni. Zato je resno za razmisliti, če je vredno plačati več za 3G. Po mojem mnenju ni.
Zgolj v razmislek. Poznam osebo, katera ima Kindle 3G zgolj za čekiranje mailov, so pa stalno po tujini. Ja, web browser je slab, vendar lahko maile komot na hitro prebereš in odgovoriš BREZPLAČNO, pa čeprav si v Kuala Lumpurju. Tako da, odvisno kaj pričakuješ. Seveda je pa to daleč od udobja, ampak se splača potrpeti, če prišparaš.