Kim Kardashian

Matey

AlterZavarovalničar
6. sep 2007
34.197
16.479
113
Citat:
Uporabnik dufus pravi:
dej se njeno rit, ce upas..

grims-1.gif

http://www.deviantart.com/download/199264354/kim_kardashian__s_butt_impants_by_epayne96-d3amxcy.jpg

hysterical-1.gif

Nobody

is perfect.
18. jul 2007
7.038
30
48
Citat:
Uporabnik Notranjc pravi:
Citat:
Uporabnik softi pravi:
ni ne vroča, ne huda,
rolleyes-1.gif
pustimo škandale ob strani - zame je raketa. Sicer je pa EU korenin. Oče Armenec mati škotsko/nizozemskih korenin.

Foter je bil tudi odvetnik OJ Sipsona. Zdajšnji očim pa je dobil zlato olimpijsko medaljo.

Res pa je, da se kot familija znajo odlično tržit. Največji uspeh so dosegli s snemanjem svojega resničnostnega šova in zdaj to pridno izkoriščajo. Kim Kardashian dobi od 250k$ do 600k$ samo za to, da se pride zabavat v kaki lokal. Ni slabo.

Drugače pa je tud meni dobra baba
grin1.gif

cappy

Guru
8. apr 2010
8.158
4.488
113
Ljudstvo je lačno cenene zabave. In ravno to jim ona da.
Jo ne podpiram pri njenem poneumljanjem ljudi ampak ji je treba priznat da se je odlično znašla.

darjan

Vulkanizer
13. sep 2007
53.430
7.080
113
Mislim, da bolj ostala familija služi s poneumljanjem, kim ima vsaj rit in se tudi pojavi na kaki reviji ali pa se nastavlja na fotošutingu.

Medtem ko njena seka, ki ima košarkaša, pa bi bila čista nula brez familije in njega.

Notranjc

Marco Polo
6. sep 2007
11.976
12
38
Citat:
Uporabnik Nobody pravi:

pridno izkoriščajo. Kim Kardashian dobi od 250k$ do 600k$ samo za to, da se pride zabavat v kaki lokal.

Vidim, da bereš Mladinin Global
smile-1.gif

Thrivial

Majstr
19. avg 2007
3.746
255
83
Citat:
Uporabnik Snecer pravi:
Jaz tudi še nisem slišal za njo, če ne bi na 24ur vsak dan kakšne zgodbe imeli. Podobno kot tisti mulec Bieber, ki je kao neka pop zvezda pa še ga nisem slišal na nobeni postaji.

Ni ravno nujno, da te poznajo v Sloveniji, da z zvezdništvom zaslužiš milijone...

I

Izbrisan uporabnik #488

Citat:
Uporabnik Thrivial pravi:
Citat:
Uporabnik Snecer pravi:
Jaz tudi še nisem slišal za njo, če ne bi na 24ur vsak dan kakšne zgodbe imeli. Podobno kot tisti mulec Bieber, ki je kao neka pop zvezda pa še ga nisem slišal na nobeni postaji.

Ni ravno nujno, da te poznajo v Sloveniji, da z zvezdništvom zaslužiš milijone...

Je pa alter res globoko padel
hysterical-1.gif

cappy

Guru
8. apr 2010
8.158
4.488
113
Citat:
Uporabnik Notranjc pravi:
Citat:
Uporabnik Nobody pravi:

pridno izkoriščajo. Kim Kardashian dobi od 250k$ do 600k$ samo za to, da se pride zabavat v kaki lokal.

Vidim, da bereš Mladinin Global
smile-1.gif
Edina stvar od te firme ki je za prebrat. Še to le zato ker tuje članke le prevajajo, svojih je bolj malo pa se tiste lepo preskoči.

Piccadilly

Fizikalc
22. dec 2009
1.716
68
48
KK je tako kot prostanek njene drevesne veje en privesek, glupa brezveznica, medijski sellout. Skupi s sestrama in mamo.

I

Izbrisan uporabnik 474

Samo pheezda, jaz se jebem za tisith par cekinov mesečno, ona pa ne ve, ali bi belega ali roza bently-ja... Ah, bo kar oba...

ChaoRen

Fizikalc
21. jul 2007
5.409
0
36
125
Citat:
Uporabnik softi pravi:
kaj je naredila tale..maskota..da je tko slavna oz da ma tok keša in jo non stop neki kažejo v medijih.

ni ne vroča, ne huda, še manj bogata..a ma fotra znanga..a so vsi retardi..al kaj je na sceni

Kaj ji pa manjka?
rolleyes-1.gif

Se strinjam da je glupa, medijsko izpostavljena brez nam poznanega pametnega razloga, itd.
Kardashiani so pač slavni, vsi po vrsti. Odkar imajo svoj šov. Da ni bogata?
hysterical-1.gif

Mene bolj skrbi, zakaj je Damjan Murko pri nas "slaven". ZDA je zgodba zase. Skrbi me za Slovenijo.

jtfc

Guru
Izključen uporabnik
24. jul 2007
19.994
2.738
113
Citat:
Uporabnik Gargy pravi:
Samo pheezda, jaz se jebem za tisith par cekinov mesečno, ona pa ne ve, ali bi belega ali roza bently-ja... Ah, bo kar oba...

S tako rit, bi tudi ti
kim-kardashian-nude-picture.jpg