Kia RIO?

22. jul 2007
13.566
1.745
113
124
če kdo kupuje rio-ta, naj ga vzame obvezno z zadnjimi parkirnimi senzorji, ker je avto izredno nepregleden

Sato_Leone

Pripravnik
18. feb 2011
230
10
18
Sierra
Citat:
Uporabnik WeWatchingYou pravi:
če kdo kupuje rio-ta, naj ga vzame obvezno z zadnjimi parkirnimi senzorji, ker je avto izredno nepregleden

ah daj no..komur tako majhnega avta ne uspe parkirat brez senzorjev pol pa bols ce vrne izpit. Drugace pa obstajajo tudi stranska ogledala. Dve leti sem vozil podalsanega boxerja s hladilnikom, brez kakrsnihkoli senzorjev pa ga nisem niti enkrat opraskal. Pa ne po avtocesti ampak dostava do trgovin in verjemi, da imajo lokalni tusi in mercatorji super dostavne rampe
smile-1.gif

V glavnem meni osebno se to zdi čist brezveze. Enako se mi zdi brezveze tudi ESP, ampak OK tisto še zastopm.

Sato_Leone

Pripravnik
18. feb 2011
230
10
18
Sierra
Citat:
ok ti si "alteraš", drugi pač niso
nahrung002.gif

Ne resno kdaj bi ti lahko prov prisel park senzor pri Kii Rio?
Ok mogoče to gledam z drugačnega vidika, ker nisem iz velikega mesta in pri nas ni problemov s parkiranjem.

Matjaz1974

Fizikalc
10. okt 2007
1.734
33
48
50
Nekje po sloveniji
Obišči stran
Citat:
Uporabnik Sato_Leone pravi:
Citat:
ok ti si "alteraš", drugi pač niso
nahrung002.gif

Ne resno kdaj bi ti lahko prov prisel park senzor pri Kii Rio?
Ok mogoče to gledam z drugačnega vidika, ker nisem iz velikega mesta in pri nas ni problemov s parkiranjem.

Veš kdaj...iz prakse..da se ne zaletiš v kak kup snega ali nizek bornik, ki ga sicer ne vidiš. Za klasično parkiranje med avte npr. pa ne rabiš senzorjev.

jetamp

Fizikalc
5. sep 2007
3.534
71
48
Kranj
Sem imel par dni očetov avto s temi senzorji. Saj drugače je vredu, motilo pa me je, ker celo pot vožnje v garažo piska pa zadaj ni nič le bočno od avta je stena.

Matjaz1974

Fizikalc
10. okt 2007
1.734
33
48
50
Nekje po sloveniji
Obišči stran
Rio ima na ekranu slikco, ki ti prikazuje senzorje na treh straneh, se pravi čisto zadaj in zadaj ob strani na obeh straneh. Različno piska in različno prikazuje črtice. 40 cm piše, da je zadnja črtica in neprekinjen pisk, ampka mislim, d aje bolj 20.

Niki11

Pripravnik
22. feb 2013
192
1
18
S senzorji ali brez, v avto se je treba usesti in pred nakupom opraviti vsaj kakšen parkirni manever. Če si manjše rasti, vidiš nazaj gotovo slabše kot tisti z nekaj več centimetri. Zato so po mojem senzorji pri Riu stvar posameznika oziroma voznika. Sicer pa pravijo, da je avto zelo simpatičen.