Citat:
Uporabnik Simon_Vi pravi:
Citat:
Uporabnik darlev pravi:
Citat:
Uporabnik spenstar pravi:
Človek, pa to je KIA, korejski uberwagen, narejen v V. Evropi, super avtomobil. Cela znamka je nateg, kaj sele garancija.
Imam 3 leta staro Kio Proceed z 125000km in do sedaj nobenega problema, razen to da so mi cirka pol leta nazaj preventivno zamenjali servo volan (mehanizem), ker mi je enkrat med vožnjo "crknil" (takrat sem avto ugasnil in še enkrat prižgal in je bilo potem vredi). Je pa res bila jeba ker mi je crknil sredi dosti hudega ovika ki sem ga nato komaj speljal....Tko da kar se tiče delovanja avta nimam pripomb je pa res da mal nategujejo z servisi ki jih je treba delat na 15000km pa tudi poceni niso....
To ni probelm..:? Da meni to naredi avto, ga takoj zapeljem na odpad ali pa v graben ! To se NE sme naredit.
Citat:
Uporabnik cizy pravi:
Citat:
Uporabnik Simon_Vi pravi:
Citat:
Uporabnik darlev pravi:
Citat:
Uporabnik spenstar pravi:
Človek, pa to je KIA, korejski uberwagen, narejen v V. Evropi, super avtomobil. Cela znamka je nateg, kaj sele garancija.
Imam 3 leta staro Kio Proceed z 125000km in do sedaj nobenega problema, razen to da so mi cirka pol leta nazaj preventivno zamenjali servo volan (mehanizem), ker mi je enkrat med vožnjo "crknil" (takrat sem avto ugasnil in še enkrat prižgal in je bilo potem vredi). Je pa res bila jeba ker mi je crknil sredi dosti hudega ovika ki sem ga nato komaj speljal....Tko da kar se tiče delovanja avta nimam pripomb je pa res da mal nategujejo z servisi ki jih je treba delat na 15000km pa tudi poceni niso....
To ni probelm..:? Da meni to naredi avto, ga takoj zapeljem na odpad ali pa v graben ! To se NE sme naredit.
Zgleda da se sindrom hondašev počasi na korejce premika. Kako že gre tisto, tudi če hondo prehitiš je slednja še vedno hitrejša?
Da meni odpove servo sredi ovinka gre avto isti dan ko ga dobim popravljenega na avto.net in te znamke ter vseh njenih derivatov pogledam več ne, pa naj bo to vw, kia, bmw, renault itd.
Citat:
Sobota. Vožnja z Astro GTC proti Benetkam (vozilo ima prevoženih 12.000 kilometrov in je bilo te dni staro 3 mesece) po avtocesti. Zaradi prehitevanja sem prekoračil dovoljeno hitrost in peljal okoli 150 km/h po prehitevalnem pasu mimo skupine tovornjakov. Ker sem navajen prehitevati z višjo hitrostjo in potem vključitve nazaj na vozni pas, me je presenetilo, ko je avto v trenutku izgubil hitrost – jeap, velika škatla in se dejstvo, če ti “nekaj odvzame” plin, precej pozna.
Zatemnil se je ekran za navigacijo, na armaturni plošči so začele utripati cel lučke in prižgalo se je opozorilo Service Theft Deterrent System. WTF!?! Volan je postal trd (brez serva), stopalka za plin ni več ubogala, oz. se ni odzivala, smerokazi so prenehali delovati, ko sem poskušal vklopiti vse štiri smernike, tudi to ni več delovalo.
Citat:
Uporabnik shift pravi:
Citat:
Uporabnik IbizaDriver pravi:
Avtu, ki ga kupujejo največji židi (=Kia Ceed) so dali najdražje servise. Itak da ga folk ne vozi na servis.
za 1.4 bencinca 130-140€ je najdražji servis
kolk pa pol dajete za golfe,focuse,bravote,megane?po 90€
Citat:
Uporabnik feler pravi:
Ja samo....npr. 200 eur na 30.000 km je ceneje kot, 130 eur na vsakih 15.000 km .....res zanimivo da so dali tako kratek servisni interval.