Ki je mojih 60€?

malcomX

Plastic
21. jul 2007
20.111
4
36
40
Z nekega planeta
www.mojabivsa.com
Serbus, serbus!

Včeraj sn šel malo vun pa to... Čist lepo mi je špilalo vse skup, zmenjen na dveh krajih, pijača tam, tu...

Zdaj pa da vas vidim matematike, meni naslednja formula ni jasna niti malo: (znapil sn se ga ko opica, ampak vse se spomnim v evro natančni)

- zapustim dom s 174€
- prvi postanek v garaži evroparka, prodam en mobitel +120€
- lokacija 1; plačam tretjo rundo piv (recimo da je blo 10€, pa je blo manj)
- grem na drugo dogovorjeno lokacijo tam pijem v eno, račun tekom tiste noči tam 32€, dam 35€ ker jo bi rad speko že kaki mesec
- kolegica me zavčleče v McDonalds ker nabijam kak sn lačn; 10€ (ziher je blo vsaj 3€ manj, ker ni jedla nič samo mali union je žrla)
- grema keslat moj pecikl ker je bil lučka; 73-75€ več kot to še nisn spravo not, pa recimo da je blo 80, da sn še mogoče vzel kake čike
- grema nazaj na lokacijo 2, kjer butnem natančno 3 čivase in 3 radenske, in vrnem "dolžno" rundo 8-10€ s čivasi znese na ene 20€
- pijan ko klada se derem po poti do avta, in kolegica me zavleče na kebap + njen jogurt ene 5€, ni šans da je več
- ob 7mih zjutraj na poti do doma zviznema na OMV vsak dva espresa in ene tiste nove kekse (max. 5€)

Zdaj sn s kolegico pa frendom in njegovo dogovorjen da gremo v burger king v graz, stopim s tuša, se opedecanim, oblečem,
čekiram če mam tošl, pa zaštos pogledam matematiko... 72€. Jebomater. Vse se spomnim v nulo; z bajte oz. po evropark dilu sn mel pri sebi slabih 300e, zaj pa tako revščino.

Obeso se bom, majkemi, pa še nabijal nisn nobene, ko bi barem to...
zdaj pa taki vlom v kaso... Kok potegnem to vse skupaj, mi mimo špila ene 60€, pa to z vsemi navitimi cenami "za ziher"...

Ki je mojih 60€?

suzica

hođa
21. jan 2011
1.914
0
36
48
PLANET ČVIČK
A nisi bil dones v tujini
sprasujem se.gif

Jado

SCANIA, na uro ziher 140
21. maj 2008
15.640
215
63
Kranj
ti nisi normalen človek, resno.
pa še hvališ se kako si pijan vozil?
stupid-1.gif

Nazadnje urejeno:

Hoci

Fizikalc
18. avg 2007
2.546
5
38
Men sam ena formula tle ni jasna kako to da še nimaš čez 200 kil glede na to kolk poješ pa spiješ, pa dvomim da se ti rata s športom ukvarjat vsaj vsak drugi dan...
hysterical-1.gif

grajbos

Fizikalc
23. mar 2009
2.098
0
36
Lahko, pa da si je vse to lepo izmisllil... Tak malo, da se človek pohvali, kaj vse si lahko privošči.
nahrung002.gif

merdzo

Majstr
6. avg 2007
3.782
180
63
Pozabil si, da ste šli še v Ljubljano na Horsa. 3 horsi + bencin=60eur.
poglej kestl, če je poln, pol si ziher še enkrat tankal.

lp

B81

22. jul 2007
38.167
11.287
113
Ebkrat sn kolegu posodil...pa sem pozabil do drugega dne, pa mi je drugi dan vrnil..malo sn debelo gledal, ampak mi je potem pojasnil
smile-1.gif

malcomX

Plastic
21. jul 2007
20.111
4
36
40
Z nekega planeta
www.mojabivsa.com
Citat:
Uporabnik grajbos pravi:
Lahko, pa da si je vse to lepo izmisllil... Tak malo, da se človek pohvali, kaj vse si lahko privošči.
nahrung002.gif

Ker sn plačal eno rudno 35 pa eno rundo 20, 10 v meku pa pol 5 na kavi?
confused-1.gif
Privoščil?

Če si bi privoščil, pol bi si z najtkluba kako zavleko domov, dal deset gramov na mizo pa veselica. Tisto je privoščit, ne
pa teh 60 evrekov čez celo noč.

17. dec 2010
1.174
0
36
125
Razumem, da imaš kolege, ki jih je veliko na kupi in greš pit z njimi ... Ampak ... več kot 5 ljudem v gostilni jaz runde ne plačam ...

Toliko denarja pa opet nimam, da bi kar tak razmetaval denar.

Moja največja runda je bila, ko sva z našo v neki luksuzni restavraciji jedla in pila (PS: bilo je na Dunaju) ... jesti je bilo 23 evrov pijača pa 8 evrov ... in to sok, torej sem vse skupaj plačal nekaj čez 50, pa še sam sem se ponudil, da ji plačam
bonk.gif

Drugače pa so v povprečju moje runde nekje 5 evrov - zadnje 10, in čisto nič več.

Ko sem jaz bil še najstnik, sem marsikaj delal narobe ... na primer ... vzel 2 jurja tolarjev, pa zdaj kakšnih 500 dal za rundo, pa pol 500 itd ... potem pa ko mi je zmanjkalo denarja, pa sem drug dan preštimal, da bi si mogel to in ono kupiti, pa nimam denarja ... (študent).

Razumem, da če ti včasih nekdo plača pijačo. da je lepo, če mu nazaj vrneš, še posebej če rundo časti ... ampak ... nisi mu pa je dolžan.

Da pa se pijan voziš po cesti (glede na to, da si rekel, da SI SE peljal, torej si samo ti peljal)... če bi vedel, bi poklical policijo ... zaradi pijanca sem izgubil pred leti bratranca in sestrično, prasec pa je preživel!

Še nikoli nisem pijan sedel za volan ... enkrat, ko sem bil 19 star, sem avto v disku pustil, ker sem ga kar mel, še vseeno sem bil sposoben ravno hoditi, ampak sem vseeno taksi poklical, pa me je naslednji dan sosed peljal po njega.

Zdaj pa tak že leta ne pijem alkohola, tako da ... bog vari, da najdem kakšnega pijanca na cesti ... na primer kolesarja, ki sredi ceste, sredi noči, v megli se naslanja na kolo, čisto omotičen, ti pa se lepo 30 pripelješ v nepregleden ovinek ... še dobro da sem jaz vozil, ker sem res pomalen racal z avtom ... če bi kdor drugi bil, bi ga mel na havbi .. pa celo življenje mel to na vesti, da je zbil človeka.

Nazadnje urejeno:

Matey

AlterZavarovalničar
6. sep 2007
34.270
16.559
113
ne, ni. una iz avtobusne je (oz. naj bi bila) blond, ta je pa črna
tongue-1.gif