Zdravo! Mene pa zanima kakšne izkušnje imate kaj s keramičnimi ponvami? Kakšno leto nazaj sem kupil majhno Tefal keramični ponev in je sranje, povsod se že kar lepo lušči, kljub temu da se relativno fejst pazi pri kuhi... Zdaj sem nekje ven privlekel eno novo Delimano ponev, staro sicer leto in pol ampak nerabljeno. Po mesecu dni je OK, peče se super v njej, prijema se nič, lušči se še ne... Sicer sva imela fiksno idejo iti na litoželezno posodo ampak se nikakor ne moreva privadit, nevem, ali ne znava v njih kuhat (jebatga zadeva se prijema pa bilo kak obrneš in na bilo kakšni temperaturi delaš) ali pa sva butasta... Skratka v teh keramičnih ponvah se mi zdi da se jedi dost lepše pripravljajo kot npr. v teflonskih ponvah... A je kdo preizkusil še kaj drugega? Kakšno drugo znamko? Morga kakšna bolj "top" zadeva? Kaj pa neke ponve iz "kamna" ki se tudi prodajajo? Marketing sranje ali...? To pa sem vido nekje v Italiji v eni trgovini... Morda Bialetti ali nekaj takega...? LP