Citat:
SRC ne prodaja računalnikov, pač pa se ukvarja z razvojem programske opreme za podjetja (kolikor vem).
Sem napisal - kakor je meni znano. Drugi zadevo poznate bolje , tako da ste me popravili.Citat:
Uporabnik alkoholik pravi:
a res ne mi govort... če pa krava konj pravi da so top produktivni in boljši kot kakšen studio moderna (ki dvomim da prodaja jogije javni upravi...)
če prodajaš kup plastike, ki ga Kitajci izdelujejo za drobiž, in se ob tem razglašaš za vele podjetnika in inovatorja - jap, nisi nič drugega kot prodajalec dreka.Citat:
Uporabnik blazko pravi:
Me prav zanima kaj prodajaš ti, če nekatere tule označuješ za prodajalce dreka?
super. potem bomo tepe vpregli za en tekoči trak, da boš izdelek naredil za 6,5€. da bo ceneje ti bomo dali samo pol pesti riža - kitajci dobijo celo pest pa še en košček piščanca, če prekoračijo normo.Citat:
Uporabnik kravakonj pravi:
Sem napisal - kakor je meni znano. Drugi zadevo poznate bolje , tako da ste me popravili.Citat:
a res ne mi govort... če pa krava konj pravi da so top produktivni in boljši kot kakšen studio moderna (ki dvomim da prodaja jogije javni upravi...)
Glede Studia Moderna - če so Kitajci sposobni taisti produkt narediti za 7 evrov, potem je takšno podjetje gnilo.
Tudi to bi blo premalo za konkurenčnost, ker Kitajci nimajo nobenih stroškov glede varstva pri delu in varovanja okolja,Citat:
super. potem bomo tepe vpregli za en tekoči trak, da boš izdelek naredil za 6,5€. da bo ceneje ti bomo dali samo pol pesti riža - kitajci dobijo celo pest pa še en košček piščanca, če prekoračijo normo.
Se pravi, je Apple navaden prodajalec dreka, ker iPhona prodaja po 20-kratni proizvodnji ceni?Citat:
Uporabnik kravakonj pravi:
če prodajaš kup plastike, ki ga Kitajci izdelujejo za drobiž, in se ob tem razglašaš za vele podjetnika in inovatorja - jap, nisi nič drugega kot prodajalec dreka.Citat:
Uporabnik blazko pravi:
Me prav zanima kaj prodajaš ti, če nekatere tule označuješ za prodajalce dreka?
Citat:
aja src razvija programsko opremo? katero pa?