Kemično čiščenje sedežev LJ

Zankoc_si

Pripravnik
11. jun 2010
54
0
6
Dunajska c. 263a, LJ
www.zankoc.si
Citat:
Uporabnik sygicz pravi:
Zankoč razen visoke cene se mi zdijo dokaj natančni vsaj po videnih slikah na fb , ki jih redno objavljajo.

Katere storitve pa imajo previsoko ceno?
Stranke katere perejo tudi v drugih krajih po Sloveniji nam pravijo, da smo še prepoceni...
Da je v npr. NM dražje pranje kot pri nas.

Zankoc_si

Pripravnik
11. jun 2010
54
0
6
Dunajska c. 263a, LJ
www.zankoc.si
Citat:
Uporabnik Slick pravi:
Citat:
Uporabnik KillaKHAN pravi:
Zankoč

Bil enkrat pri njemu, sedež je takoj po čiščenju sicer izgledal boljše, čeprav se je obris madeža še vedno videl.
Danes, par let po čiščenju, je sicer sedež že nekoliko umazan, slabo očiščen madež pa je nase navlekel umazanijo in se ga vidi skoraj toliko, kot pred čiščenjem. Jaz žal nisem bil navdušen nad njim.

Vsaka stranka nam lahko pripelje avtomobil nazaj na čiščenje, če ni bila takoj zadovoljna.

Nekaj let nazaj smo imeli tudi slabša čistila mogoče je tudi to vzrok da sedež ni bil očiščen tako kot je to treba.

Včasih je pa tudi madež takšen da se ga ne da očistiti.

Lahko pa še enkrat pripeljete sedež na čiščenje pa vam ga brezplačno očistimo.

KillaKHAN

Guru
27. avg 2008
17.805
1.121
113
Zankoč, daj mi eno ponudbo na ZS za mojega karavana. Predvsem znotraj ga je treba dobro očistit, zunaj je tako že v bolj obutanem stanju, Ljubljana in babe naredijo svoje
grin1.gif

pleXwriter

Majstr
3. avg 2009
3.375
302
83
No pa daj še zame oz. za fotrovo octavio (limuzina), čeprav besede ne forumu ne govorijo tebi v prid, ampak vseeno, samo s čiščenjem znotraj-zunaj sem bil do sedaj zadovoljen, pa dajmo probat še to, pa magari še poslikam za forum pred in potem, morda se še kdo opogumi, ko bo rabil čiščenje sedežev.

Bi pa rabil samo sedeže, tapete vrat, in pa naslone za roko, pa kak flekec na stropu.

Hvala!

Schumi

Fizikalc
2. avg 2007
4.128
12
38
Za zankoča lahko rečem, da ni drag, vsaj toliko kolikor dam jest za notranje in zunanje čiščenje se mi zdi fer cena. Pa še šlampast ni. Tako da na vsake toliko mu ga zapeljem tja, spijem drink in počakam slabo urco in čao. Če grem na žetone prat, sesat in pucat bom na istem pa še sam bi švical zraven.

Zankoc_si

Pripravnik
11. jun 2010
54
0
6
Dunajska c. 263a, LJ
www.zankoc.si

Zankoc_si

Pripravnik
11. jun 2010
54
0
6
Dunajska c. 263a, LJ
www.zankoc.si
Citat:
Uporabnik Schumi pravi:
Za zankoča lahko rečem, da ni drag, vsaj toliko kolikor dam jest za notranje in zunanje čiščenje se mi zdi fer cena. Pa še šlampast ni. Tako da na vsake toliko mu ga zapeljem tja, spijem drink in počakam slabo urco in čao. Če grem na žetone prat, sesat in pucat bom na istem pa še sam bi švical zraven.

Za razliko od nekaterih ti nimaš tako umazanega avtomobila.
cool-1.gif

Zankoc_si

Pripravnik
11. jun 2010
54
0
6
Dunajska c. 263a, LJ
www.zankoc.si
Citat:
Uporabnik pleXwriter pravi:
No pa daj še zame oz. za fotrovo octavio (limuzina), čeprav besede ne forumu ne govorijo tebi v prid, ampak vseeno, samo s čiščenjem znotraj-zunaj sem bil do sedaj zadovoljen, pa dajmo probat še to, pa magari še poslikam za forum pred in potem, morda se še kdo opogumi, ko bo rabil čiščenje sedežev.

Bi pa rabil samo sedeže, tapete vrat, in pa naslone za roko, pa kak flekec na stropu.

Hvala!

Stranke so različne in tudi avtomobili so različno umazani.
Nekateri niso zadovoljni z nobeno avtopralnico, mogoče tudi zato ker sami peljejo avtomobile na čiščenje 1× na 5let...

Če pa stranka ne zna povedat osebno, da kaj ni bilo dobro očiščeno ampak samo preko forumov potem pa sami ne morem pomagat...

Avtopralnic je ogromno po celi LJ...

KillaKHAN

Guru
27. avg 2008
17.805
1.121
113
Citat:
Uporabnik Zankoc_si pravi:
Citat:
Zankoč, daj mi eno ponudbo na ZS za mojega karavana. Predvsem znotraj ga je treba dobro očistit, zunaj je tako že v bolj obutanem stanju, Ljubljana in babe naredijo svoje
grin1.gif

Dobro očistit?
grims-1.gif

https://www.facebook.com/media/set/?set=a.10151278003437773.454627.144736587772&type=3

Če je res zanemarjen potem ne moremo dati boljše cene, kot tistemu ki čisti avtomobil na 14dni.

Tak ni, je pa prtlažnik poln pasjih dlak
smile-1.gif

Schumi

Fizikalc
2. avg 2007
4.128
12
38
Cak, pridem kmal ko se vreme postima! :p Je pa res, da v katastrofalnem stanju ni.

VAG

Majstr
11. avg 2007
1.748
218
63
Citat:
Uporabnik Schumi pravi:
Točno tako, meni se zdi za to ceno zelo dobra kvaliteta, pa sem avto tja pripeljal tudi že konkretno umazan, tako zunaj kot znotraj.
Vedno v eni uri tip-top.
Zadnjič sem recimo peljal spotoma med sestankom oprat relativno čist avto na Ljubljanske brigade ene 100 metrov nazaj od Telemacha, pa je bilo konkretno slabše oprano in spucano, pa še notranjost mi je cel teden smrdela po eni kvazi dišeči vonjavi. Cena pa enaka kot pri Zankoču.

Hanzi

Guru
27. jul 2007
47.687
6.713
113
pri taščici
Citat:
Uporabnik tesfalar pravi:
ksz
Preko vikenda si sposodi ekstrakcijski sesalec , v kolikor ni že pri bajti/žlahti/sosedu. Strošek 15€.
V Bau_nekaj/Merkur/TopDom/ipd kupi čistilo za tekstil . Strošek ene 6 - 7€.
Preko vikenda lahko očistiš svoj avto, ženin avto, pa še taščinega + preproge in sedežno, vključno s tapeciranimi kuhinjskimi stoli.
Evo, točno tole danes naredil. Sicer se še vonja čistilo notri, ampak zaenkrat je videti ok. Sedeži se ne ”svetijo” več.
Razmišljam koliko bi moral to z vodo prej našpricati, in potem še našpricati da bi zadevo nekoliko spral. Najbolj umazane dele sem kar ene trikrat z vodo namočil, pa je še svinjarijo ven vlekel.
Sem šprical kar z vrtno škropilnico, potem pa čisti šampon vtrl v sedeže....potem pa sesalec. Otroci, delovne hlače, razni tovori pustijo posledice v desetletju uporabe.

eXHair

Fizikalc
12. sep 2007
2.697
0
36
www.facebook.com
Citat:
Uporabnik Zankoc_si pravi:
Citat:
grin1.gif

Dobro očistit?
grims-1.gif

https://www.facebook.com/media/set/?set=a.10151278003437773.454627.144736587772&type=3

Če je res zanemarjen potem ne moremo dati boljše cene, kot tistemu ki čisti avtomobil na 14dni.

MADAFAKA
shocked-1.gif
Pa sem mislil, da sem že pucal umazano, ampak tole je pa ... WORDLESS

Malecky

Majstr
10. sep 2007
11.435
409
83
A ni glih to super za pucat, ker je končni rezultat skoraj vedno odličen.
grin1.gif

Hanzi

Guru
27. jul 2007
47.687
6.713
113
pri taščici
Saj je velikokrat svinjski, ampak do zmagovalca mu pa še vedno precej manjka... ta avto ni vidil šampona oziroma čiščenja po moje vse od novega... kako hudiča imaš lahko tam pri vratih tako umazano...