Kdo zna razrešit to skrivnost?

Pbutec

100. registrirani uporabnik
20. jul 2007
15.158
3.629
113
Marlbor
Citat:
Uporabnik skala pravi:
to pa nikakor ni vrjetno. avto preživi strelo brez problema saj deluje kot faradejeva kletka.
O, ja. Moraš imeti tudi nekaj sreče, da bo deloval kot faradajeva kletka ...

ThaShizznitt

Fizikalc
13. jan 2008
4.781
4
38
Citat:
Uporabnik scorpion pravi:
Večja nevarnost je, da se odbije v tvojo glavo in vname slamo v njej.

hysterical-1.gif

netko

Guru
25. jul 2007
6.953
2.256
113
Pred ene pol leta sem zamenjal hladilnik klime na zeninem c5, ker je neki drkal sem premaknil tudi hladlinik vode in med masko in tem hladlinik spucal ogromno listja in en kup čikov... Prva stvar ki sem jo imel v glavi je sreca da ni prislo do vziga saj ce so bili to ciki ki so bili v trenutku ko so prileteli notri se prizgani je bila ogromna sreca da ni prislo do vziga listja

Tenforest

Guru
3. sep 2007
5.773
548
113
42
povsod malo
Citat:
Uporabnik pablohasan pravi:
Citat:
Uporabnik softi pravi:
Pred leti. Mogoce trojane, ce na en drug predor. Odvrzen cik, kamion, pozar.

Smo pozabili?
to je bila za mont blanc 1999 ena izmed teorij.

Jp Mont Blanc je bil... čik priletel v zračni filter in se je vžgal sredi predora... posledice se pa spomnimo
crazy1.gif

Trojane&ostali niti nimajo toliko nesreč glede na to kakšni romunski/bolgarski/tuji tovornjaki se vozijo skozi

Tahudfirbc

Pripravnik
3. maj 2010
304
0
16
Za mizo
Uradno je pri Mont Blancu šlo zaa to da je bil zračni filter tako zabasan, da se je pregrel motor in se je vnel. Problem pa je bil ker je šleper peljal 32 ton margarine. Ki se je vnela in ko je tekla, zažgala še ostala vozila. Do te nesreče nihče margarine ni smatral za potencialno nevarno snov.

Sicer pa..čik lahko pomočiš v benicin, pa ugasane. Za poduk...

asteliks

Fizikalc
5. mar 2013
1.445
98
48
Seveda, pri bencinu so problem so hlapi. Zato pa avto z bencinskim motorjem ima UPLINJAČ.
Nafta pa je spet nekaj drugega.