Kdo so ti ljudje?

Runo

Guru
11. avg 2013
2.031
704
113
V bistvu nas (vsaj mene) ne moti. Le sprašujem se, od kod ljudem čas. Sploh če pomislim, da je bila včasih takšna slika zgolj ob sobotah.

Gox

1.200. registrirani uporabnik
24. sep 2007
1.979
71
48
44
www.citroenar.com
Lani sem se maja meseca potikal po Nizozemski in bil presenečen kako sredi tedna v delovnih urah (tam 8-15h) ni ljudi po mestih ..tu pa tam kakšen, vmes kak turist ...barčki skoraj prazni, tu pa tam kaka stranka ... (Amsterdam je drugačen zaradi ogormnega št. turistov)

Po manjšim mestih pa je bilo kar mirno v jutranjih urah ... glih to smo debatirali, kako je pri nas v vseh možnih urah, ogromno ljudi po barčkih ....

ThaShizznitt

Fizikalc
13. jan 2008
4.781
4
38
Sej pravm,to je normalno da gres v bar vsak dan...mau poviset,da vids kaj dogaja pa ksno recs s prjatli...in ode 300 na mesc. Pol pa rect,da ni dnarja,sedec v lokalu,srebajoc kavico in prizganim cigaretom.

Steve

Guru
13. avg 2007
10.014
1.920
113
Je pa tudi res da smo za razliko od zahodnjakov mi bolj druzabni in polek tega se gostilniski narod. Pa nima to veze z brezposelnostjo. Avstrijci recimo so preskrti da bi sli na eno kavo, kaj sele vsak dan. Americani na obisku se recimo niso mogli nacudit, koliko se mi druzimo po gostilnah. Oni rabijo za eno srecanje 2 tedna dogovorov. Mi telefon ven, cez pol ure ze z nekom sedimo na kavi. Ce je cas in vreme, to ponovimo se z drugo osebo. Polek tega, vem konkretno recimo za gradbeni foh, pa verjamem da se je vec takih, se posli in hitri sestanki neprestano odvijajo po gostilnah

Hanzi

Guru
27. jul 2007
48.252
7.032
113
pri taščici
To ti pa verjamem. Težko bi našli bolj kompetentno osebo....
Sicer pa težko poslušam mamico kako mi jambra da je čokolino za dojenčka drag. Govori mi s čikom v roki, in svežo pobarvano frizuro.
Raje ji ne rečem da ona več zakadi v enem dnevu, kot pa otrok čokolina poje v enem mesecu.

PS: vedno redkeje sem v gostilnah, imam pa vedno bolj poln hladilnik, tudi piva ki ga dobiš v gostilni.
evil.gif

Nazadnje urejeno: