sam jaz lojzet ne poznam..pa ni koristil vez,ki sem jih omogočil z mojim glasom na volitvah.
to je razlika.
to je razlika.
đizs s kakšnim primero si začel...Citat:
Uporabnik Zenga pravi:
Ali morda veste, kdo se je vse okoristil preko gradbenih poslov slovenskih firm?
Primer: Simona Dimic - Vegrad, gradnja hiše.
...izbrancem, ki so desetletja prispevali v stanovanjski sklad in kako boš samemu sebi podaril nekaj kar je tvoje, kar si sam plačal?Citat:
Uporabnik erikson pravi:
Na koncu pa so še tisto, kar ni bilo pokradeno, z jazbinškovim zakonom podarili izbrancem.
Citat:
Uporabnik capl pravi:
...izbrancem, ki so desetletja prispevali v stanovanjski sklad in kako boš samemu sebi podaril nekaj kar je tvoje, kar si sam plačal?
Podarjeno bi bilo lahko samo mlajši generaciji, ki je vedno samo koristila, nikoli pa nič prispevala , .......
.........zato , dragi fračaki , delite in podarjajte si tisto, kar boste sami ustvarili in ne stegujte prstkov po lastnini naše generacije
Citat:
Uporabnik capl pravi:
...izbrancem, ki so desetletja prispevali v stanovanjski sklad in kako boš samemu sebi podaril nekaj kar je tvoje, kar si sam plačal?Citat:
Uporabnik erikson pravi:
Na koncu pa so še tisto, kar ni bilo pokradeno, z jazbinškovim zakonom podarili izbrancem.
Podarjeno bi bilo lahko samo mlajši generaciji, ki je vedno samo koristila, nikoli pa nič prispevala , .......
.........zato , dragi fračaki , delite in podarjajte si tisto, kar boste sami ustvarili in ne stegujte prstkov po lastnini naše generacije
Citat:
Uporabnik capl pravi:
Ksz
Dobro , keri prizna, se mu pol oprosti , ampak dejstvo ostane, da so kleptokomunajzari že od nekdaj krali, ker mi tapošteni in delavni, nismo nikoli nobenega materjala nikjer zastonj dobli in ravno te, pošteno pridobljene hiše, hočete danes ,,pokleptokomunajzarit,, , z izgovorom ,,če smo mu že penzijo ukradli, tak da nima dovolj za preživetje, se spodobi da mu še bajto,,.
......sicer pa od frocovja, ki je zrastlo v ukradenih hišah , tak kej druga sploh ni za pričakovat, kot da še naprej kradejo poštenjakom , ker ,,kar se Janezek od ata nauči , to Janez dela.
Citat:
Uporabnik MadMitch pravi:
V starih železnih časih sem bil ves čas po gradbiščih, ker me je stari vlačil s seboj. Ne, ni bil zidar. Takrat je vsak delovodja počasi zgradil hiško, nič pretiranega, tako fino, domačo. Seveda je šel ves material z gradbišč. Tudi direktorji, vodje sektorjev, kalkulanti... so se malo okoristili. Vsak je kaj malega zase pobral, tudi mi, priznam in to s projektov, ki so se gradili iz proračuna.
Kako to, da je to takrat nekako šlo, danes pa ne. Zelo enostavno, to so bile majhne količine, na enem gradbišču paleta cegljev, na drugem par vreč cementa (10x toliko se ga je delavcem po tleh zlilo), spet drugje par cevi in kablov... Vsi so vedeli, kje je mera. Ni se poznalo, danes pa bi par mandeljcev rado obogatelo čez vse meje, na enem samem ušivem projektu, tko megalomansko, milijonsko, morda celo deset ali sto milijonsko in to je to, kar sesuva sistem. Če bi samo tiste cegle, strešnike, polkna, kable, skret školjke, asfalt kradli, bi naše gradbeništvo to mirno in spokojno požrlo, tako pa ne gre, ker kradejo na veliko, kot srake.
Sj potem se je pa glih zglihalo, -en je dajal , drug je prejel , važno da v isti generaciji ostaneCitat:
Katera laz capl.
Moja starsa sta dajala, nikol nic vzela. Stanovanje sta kupila sama.
Moja tasca ni nikol dajala. Mama samohranilka. Stanovanje je bilo ocenjeno na 6 tisoc dem, ker je samohranilka ga je kupila za 3 tisoc. Vlozila ni vanj nic, popravila nic, ker ji razem reporterja, demokracije in druzine ne gre nic. No, pasiansa. Sla v penzijo pri, 50 nekje. Flat prodala na vrhuncu za 133 tisoc€. Kdor zna zna.