Malecky, a sem jaz kdaj tebi babo nategnil, da si tako nastrojen?Citat:
Uporabnik Malecky pravi:
Daj ne nabijat,
Malecky, a sem jaz kdaj tebi babo nategnil, da si tako nastrojen?Citat:
Uporabnik Malecky pravi:
Daj ne nabijat,
Citat:
Uporabnik mtl pravi:
Pojma nimam, lahko se je bedak-goljuf zagovoril. V glavnem, na koncu je stisnil rep med noge in spizd...Citat:
Uporabnik R0KY pravi:
Sicer sm proti goljufijam, me pa zanima kako bo cenilc dokazu, da udarec, ki je razbil luc, ni povzrocil da so ledice crknle?
Seveda verjamem, da je v gostilni imel full za povedat, kakšne goljufive zavarovalnice imamo.
PS: Daleč od tega, da zagovarjam zavarovalnice, ki so običajno tudi svojega denarja vredne, ampak take zadeve mi gredo pa rahlo na k... Tudi zato, ker zaradi takih goljufov jaz plačam večjo premijo.
Citat:
Uporabnik sajkek pravi:
največ dobijo itak tisti ki menjavajo. sej veš sistem, čeprideš normalno tja je luč 200€ če pa olupijo zavarovalnico je pa 500€tako da mislim da je tu še največji problem.
Citat:
Uporabnik crashednburnt pravi:
Citat:
Uporabnik sajkek pravi:
največ dobijo itak tisti ki menjavajo. sej veš sistem, čeprideš normalno tja je luč 200€ če pa olupijo zavarovalnico je pa 500€tako da mislim da je tu še največji problem.
Zapisal si zelo veliko neumnost in neresnico. Zavarovalnica ni po župi priplavala.
pa ti veš, da zavarovalnica plačuje delo po evrotaksu in da za materjal tudi kdaj dobavnico zahtevajo?Citat:
Uporabnik sajkek pravi:
Citat:
Uporabnik crashednburnt pravi:
Citat:
Uporabnik sajkek pravi:
Zapisal si zelo veliko neumnost in neresnico. Zavarovalnica ni po župi priplavala.
moje izkušnje z lanskimi menjavami stekel so takšne kot sem napisal. Stekla se zavarovalnici zračunajo v rangu med 500 € in več. Za fizično stranko pa v rangu DO 250. za isto steklo. če je v sept. 2017 kaj drugače se opravičujem.
Citat:
Uporabnik mtl pravi:
Evo ga, se je še en slovenček javil, ki javno razgalja, da se bo šel goljufijo in da je to popolnoma sprejemljivo. Zato pa smo tam, kjer smo. In sem prepričan, da si najbolj glasen, kako so politiki goljufi in kradejo na veliko.Citat:
Uporabnik Lateral pravi:
Trenutek nepazljivosti pri vzvratni vožnji in posledica je počena luč. Potem na obisk k cenilcu in na servis po novo luč. Ne dam 250€ za eno od štirih zadnjih luči
Btw.: če misliš, da so cenilci glupi, se motiš. Ko boš prišel do njega, bo prvo kar ti bo rekel, da vključi zadnje luči in ko bo videl, da LEDike surprise, surpise točno v tisti luči ne delajo, ti bo podal zanimivo obvestilo, vključno z morebitno prijavo za zavarovalniško goljufijo.
In ja, se je že zgodilo to. Končalo se je pa tako, da je goljuf pobral šila in kopita in zadeva ni šla na policijo. Luč si je pa sam plačal.
Ja, saj vem, ti se samo ''znajdeš''.Citat:
Uporabnik Lateral pravi:
Lepo te prosim no, kakšna zavarovalniška goljufija... V pogojih je lepo navedeno čemu služi delni kasko (J–zunanja svetlobna telesa in ogledala: krita je škoda na vozilu zaradi razbitja ali poškodovanja standardno vgrajenih zunanjih svetlobnih teles in ogledal na vozilu; po tej kombinaciji niso krite škode, ki nastanejo kot posledica uresničitve nevarnosti, kritih s kombinacijo K). Če sem razbil luč, sem jo pač razbil in nima veze ali mi je na luč padel radiator, priletel kamen,...
In ne, politika me ne zanima, si 2x falil
15. člen: SPLOŠNE IZKLJUČITVE
(1) Ne glede na izbrana kritja zavarovalnica v nobenem primeru ne krije škode:
1) nastale zaradi vojnih dejanj in drugih vojni podobnih dogodkov,
2) zaradi vulkanskih izbruhov, sproščanja jedrske energije oziroma radio
-
aktivnosti,
3) [COLOR=red]ki jo je namerno povzročil upravičeni uporabnik vozila [/COLOR] , ter škode, nastale
med uporabo predmeta zavarovanja pri pomoči ali izvrševanju naklepnega
kaznivega dejanja upravičenega uporabnika vozila,
Tako ja, jajc vidim da tudi nimaš, da bi vsaj stal za svojimi besedami.Citat:
Uporabnik Lateral pravi:
Kje sem karkoli napisal o namernem poškodovanju žarometa?
Citat:
Uporabnik msenjur pravi:
in zakaj kupec ni.a izbire med navadno in led pri nakupu?
Vedno več avtomobilov ima zadnje luči v LED izvedbi. In to ne samo premium razred. In počasi bodo prišli v enak položaj vsi tisti, ki danes vozijo 10 let stare avtomobile.Citat:
Uporabnik luka51 pravi:
Citat:
Uporabnik msenjur pravi:
kdo je reko, da nima izbire? So mu roko lamali, da je avto kupo?
Citat:
Uporabnik luka51 pravi:
Citat:
Uporabnik msenjur pravi:
kdo je reko, da nima izbire? So mu roko lamali, da je avto kupo?