Kdo lahko prepove uvoz in prodajo vozila?

malcomX

Plastic
21. jul 2007
20.111
4
36
40
Z nekega planeta
www.mojabivsa.com
Kdo v državi bi recimo lahko prepovedal prodajo naprimer korejskih avtomobilov? Resno sprašujem, enostavno ti modeli niso za na cesto;

se peljem na šiht; model sred ničesa napolno zabremza, nato malo pospeši in se parkne na busno. Zavijam levo, model pred mano
desni blinker, in zavija v levo da sem se mu skoraj openalil zadaj.

Grem s trgovine, bašem v kuferam, modelka pri sovozniku izstaplja in z vrati poln program v moja vrata, sicer se nič ni vidlo, ker
je pač umazan ampak pomoje ko bom spral nekaj bo, ker poknilo je kot da mi je pol totalke naredla. (mi reče pol: "oprostite nisem ga vidla!" Kak pri peečki materni ne vidiš 1500kg pleha??!!

Grem s šihta, moj avto zaparkiran, avti parkirani levo, desno po parkingu, model parkira svojo jajčko na sredini, ker smo natrpani v vrsti
itak nemorem zmanevrirat, pol ko pride pa še je freh, pa mi pravi da neznam vozit. (sploh se nisem spuščal v to da mi je piščalko za
parking senzorje skor skurlo.

Pridem domov, serija blokov, vsak vhod 4 stanovanja in 4 parkinge. Nek [censored] seveda parkne na mojega, itak nikjer za parkirat in sem ga lepo zaparkiral, njega in soseda, šel sosedu na vrata in povedal da sem to naredil za kazen modelu in da če gre ven naj mi pozvoni, se je smejal in rekel da bo opazoval dogajanje ko se model vrne. Sem predčasno šel, tako da ni blo razjarjenega modela,
ko sem se vrnil pa tudi ne.

Čisto vsi avti so bli korejci. To nemore bit naključje. Model s Picantotom sred parkinga meni govori da neznam motat, ja logično
če vozi avto katerega si lahko privzdigne če ga kdo zaparkira. Budala.

SouthPark

Jas da nea vem?! Ka te je...
5. sep 2007
24.570
5
38
Klobukarjev dol
Kaj ti dejansko hočeš odgovor na to?
rolleyes-1.gif

Jaz bi lahko spisal enak spis za voznike BMW-jev. Pa ne bom ker vem, da avti nimajo nobene veze s kreteni, ki jih vozijo.

sistemik

Majstr
15. jul 2011
3.342
313
83
Model, ti si resno bolan tam nekje med čelom in zatiljem...
stupid-1.gif

Me je kar groza, ker si povrh vsega še štajerc.

Torej je po tvojem avto kriv, če folk ne zna vozit, parkirat ali kaj podobnega.
priden.gif

malcomX

Plastic
21. jul 2007
20.111
4
36
40
Z nekega planeta
www.mojabivsa.com
Ja kaj ti naj rečem, zakaj popolne bedarije (s tem ne mislim divjanja) ne naredi nekdo z Škodo fabio ali pasatom, golfom?

Največje bedarije, ono ko ga pogledaš za volan pa mu po faci vidiš da ni najbolj pametn, delajo KimJongovci.

Dnevno delam 80-100km, in še nisem naletel na Kajena, ki bi z levim blinkerom šel desno. Al pa ga po AC sviral 70, tako
je praksa, če kdo dela štalo na AC bo to korejec al pa šervoletovec.

Pred petimi dnevi, sneži ko qrba, lezemo v breg na ac, vsi na varnostni razdalji, 60-70, kak tovornjak zleti mimo, ostali vsi furamo,
se model z sportažko odloči da več nebo šlo dalje in se parkne na odstavnem, sred hriba, sneži da več kot 15m ne vidiš, sicer profila
nisem videl, ampak ker je mel črne felge je tut mel vrjetno zimske gume. Sicer ni nikogar oviral, ampak zakaj bi človek to šel naredit sred hriba?

KimJongovci so gajster farerji tudi če se v pravo smer peljejo.

malcomX

Plastic
21. jul 2007
20.111
4
36
40
Z nekega planeta
www.mojabivsa.com
Citat:
Uporabnik SouthPark pravi:
rolleyes-1.gif

Jaz bi lahko spisal enak spis za voznike BMW-jev. Pa ne bom ker vem, da avti nimajo nobene veze s kreteni, ki jih vozijo.

Jaz sem zaprisežen bmwjovc, pa nikol nisn delal štale na cesti, umirjeno in vzorno v skladu s CPP. (edino če sem bil na nujni vožnji, to pa je redko, pa še to sn vedno prispeval kaj v državno kaso)

Pbutec

100. registrirani uporabnik
20. jul 2007
15.150
3.615
113
Marlbor
Citat:
rolleyes-1.gif

Lahko pa bi uzakonili prepoved prodaje bmw-jev kretenom. Aja, samo pol bi pa mX imel avto na mamo pisan.
tongue-1.gif

sylver

Fizikalc
21. okt 2008
3.338
27
48
Izola, Ljubljana
Citat:
Uporabnik Pbutec pravi:
Citat:
rolleyes-1.gif

Lahko pa bi uzakonili prepoved prodaje bmw-jev kretenom. Aja, samo pol bi pa mX imel avto na mamo pisan.
tongue-1.gif

Ali pa na babico
hysterical-1.gif

sistemik

Majstr
15. jul 2011
3.342
313
83
Citat:
Uporabnik malcomX pravi:
Citat:
rolleyes-1.gif

Jaz sem zaprisežen bmwjovc, pa nikol nisn delal štale na cesti, umirjeno in vzorno v skladu s CPP. (edino če sem bil na nujni vožnji, to pa je redko, pa še to sn vedno prispeval kaj v državno kaso)
Kaj pa tvoje hvalisanje o žlempanju alkota in vožnje bejb sem pa tja?
priden.gif

Bebček, ki hoče bit lokalni šerif. Ðizs, kaj vse živi v Maribori...

Idi rajši en mančmelov popapcat. Pa ne na jutub posnetkov devat, ker so nagravžni.

sistemik

Majstr
15. jul 2011
3.342
313
83
Citat:
Uporabnik malcomX pravi:

Pred petimi dnevi, sneži ko qrba, lezemo v breg na ac, vsi na varnostni razdalji, 60-70, kak tovornjak zleti mimo, ostali vsi furamo,
se model z sportažko odloči da več nebo šlo dalje in se parkne na odstavnem, sred hriba, sneži da več kot 15m ne vidiš, sicer profila
nisem videl, ampak ker je mel črne felge je tut mel vrjetno zimske gume. Sicer ni nikogar oviral, ampak zakaj bi človek to šel naredit sred hriba?
In ti misliš, da če bi ta tip imel jajco MB klasa A, pa ne bi šel obračat sredi brega?
Madona, si ti en mentalni invalid...
crazy1.gif

Viper_XxL

Guru
20. avg 2007
9.549
1.082
113
Titograd
Citat:
Uporabnik malcomX pravi:
Dnevno delam 80-100km, in še nisem naletel na Kajena, ki bi z levim blinkerom šel desno. Al pa ga po AC sviral 70, tako

Res je..... Kajen blinkera sploho ne bo uporabil
smile-1.gif

malcomX

Plastic
21. jul 2007
20.111
4
36
40
Z nekega planeta
www.mojabivsa.com
Citat:
Uporabnik Viper_XxL pravi:
Citat:
Uporabnik malcomX pravi:

Res je..... Kajen blinkera sploho ne bo uporabil
smile-1.gif

Pa boljše da ga ne uporabi kot pa da mi da levega, pol pa mi desno zavije.

KimJongovci so kamikaze, vi pa kak čete. Nevem kdaj sem nazadnje vozil za korejcem pa da je v roku 10km vse štimalo, enostavno
očitno jim tiste plavo-zeleno-rumene ledice vplivajo na nek živčni sistem.

malcomX

Plastic
21. jul 2007
20.111
4
36
40
Z nekega planeta
www.mojabivsa.com
Citat:
Uporabnik sistemik pravi:
Citat:
Uporabnik malcomX pravi:

In ti misliš, da če bi ta tip imel jajco MB klasa A, pa ne bi šel obračat sredi brega?
Madona, si ti en mentalni invalid...
crazy1.gif

Preberi ki smo vozli in kaj je naredil.

In ne, nisem še srečal Aklase ki bi pri hudem sneženju sred AC šel ustavljat sred hriba. To je sposobn KimJongovec al pa KimObamovec. En od teh dveh. Nisem še videl S klase naredit popolne bedarije, medtem ko jo korejci delajo dnevno. Pa negre se
za ceno avta, gre za zato, da valda da nepremišljeno vozi, če je kupil tudi tako nepremišljeno.

Nisem še naletel na poršeja, ki bi me prehiteval po odstavnem, je pa to pred cca 3mi tedni na A9tki ratalo plavi prosidki, res pa je da je
malozatem ko me je prehitel šel na izvoz, ampak vseeno, tempomat, kadim, sviram si PearlJam, pa prosidka po desni strani mimo...

Nisem vedel al se naj smejem al mu hebem mater... Nakoncu sem si rekel... KimJongovec pač...

Resno študiram, da si mojo kamero namontiram na armaturo, pa snemam vožnjo, pa stavim sixpack, da bo v petih dneh, cca 8-10 ur,
več padalcev s koreje kot pa z bilokirega drugega dela kugle.

sistemik

Majstr
15. jul 2011
3.342
313
83
Sem prepričan, da bi ti bil zelo zadovoljen s kako Kio Pride, če ti ne bi očka in mamica kupila avta.
priden.gif

Če boš pa kdaj pa kdaj pogledal na AC še kam drugam kot pa samo na točko med dvema belima črtama, pa boš videl na odstavnih pasovih zanimivo kombinacijo avtomobilov, ki ti ne bi bila všeč. Sploh v poletnih mesecih...

sad

Guru
24. avg 2007
21.009
9.651
113
Citat:
Uporabnik malcomX pravi:Nisem še naletel na poršeja, ki bi me prehiteval po odstavnem, je pa to pred cca 3mi tedni na A9tki ratalo plavi prosidki, res pa je da je
malozatem ko me je prehitel šel na izvoz, ampak vseeno, tempomat, kadim, sviram si PearlJam, pa prosidka po desni strani mimo...

Nisem vedel al se naj smejem al mu hebem mater... Nakoncu sem si rekel... KimJongovec pač...
Khm, v pristni slovenski maniri bi ga moral prehitet, z vso ihto zavit pred njega in potem pune po bremzi. Pa ne pozabit vmes še tekočino za stekla špricat... Da mu j... mater a? Bo tebe ena korejska kanta prehitela....
evil.gif
Aja, pa fakiča bi mu moral še pokazat...

Krehm, na slabše ti gre...

SouthPark

Jas da nea vem?! Ka te je...
5. sep 2007
24.570
5
38
Klobukarjev dol
Vidiš kar hočeš videt. Ko bo kak BMW-jevec naredil pizdarijo, pa boš rekel: ''Ni mogo drugače, ker ga je korejec prisilo v to''
rolleyes-1.gif

malcomX

Plastic
21. jul 2007
20.111
4
36
40
Z nekega planeta
www.mojabivsa.com
Citat:
Uporabnik sistemik pravi:
Sem prepričan, da bi ti bil zelo zadovoljen s kako Kio Pride, če ti ne bi očka in mamica kupila avta.
priden.gif

Če boš pa kdaj pa kdaj pogledal na AC še kam drugam kot pa samo na točko med dvema belima črtama, pa boš videl na odstavnih pasovih zanimivo kombinacijo avtomobilov, ki ti ne bi bila všeč. Sploh v poletnih mesecih...

Nimam svojega avta, žal. Pa raje tišim bmwja kot pa vozim prosidko.

sistemik

Majstr
15. jul 2011
3.342
313
83
Citat:
Uporabnik malcomX pravi:
Nimam svojega avta, žal. Pa raje tišim bmwja kot pa vozim prosidko.
hysterical-1.gif

Še dobro, da ga imata atek pa mamica, da se lahko repenčiš z njima po Mariboru.